Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stare powiedzenie mówi''siedź w kacie a znajdą cie''sprawdza się wszędzie nawet w sanatorium,pewnych rzeczy nie nadrobimy strojem chociaż by był najdroższy,uśmiech,naturalność,umiejętność zachowania to zawsze jest mile widziane
marconi50 pisze:wróciłem niedawno z sanatorium:) byłem po raz pierwszy ale z pewnymi sugestiami wyniesionymi miedzy innymi z tego forum>>> Powiem tak : wiele rzeczy wogóle nie pokrywa sie z rzeczywistością. Jesli chodzi o tzw romanse sanatoryjne to ta sprawa jest całkowicie marginalna.
i wogóle nie tak sie odbywa jak Panie to opisuja na forum. Mam wrazenie ze te zdegustowane osoby które wypowiadają się na forum negatywnie o jakichś orgiach seksualnych itp są po prostu zazdrosne o powodzenie innych pań . W tym samatorium gdzie byłem stosunek ilościowy kobiet do mężczyzn był jak 4:1>>> Ponadto facetów tzw. imprezowych i wartych uwagi było raptem kilku>> siłą rzeczy panie były sfrustrowane gdyż nie miały możliwości "załapać się " nawet na flirt...niestety takie są realia .. ja tez byłem w dyskomfortowej sytuacji gdyż adoracja płci pieknej przerosła moje najśmielsze oczekiwania>>> a jeśli chodzi o stroje? Hmmm sportowy t -chert, dżinsy adidasy>> U kobiet również wolałem luźny sportowy strój niż piękne wrecz salonowe kreacje>> Drogie Panie>>> nie przesadzajcie z walizkami>> nie zabierajcie całej szafy ze sobą>> Facet zwraca uwagę na miły usmiech i sympatyczne usposobienie a mniej na efektowne stroje>>
Marconi instrument a gdzie ty byłes ze Cie kobiety tak nawiedzały?