Jak nas widzą? Czego nie tolerują?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Jak nas widzą? Czego nie tolerują?

Post autor: marika »

Kulturalny człowiek nie pyta,on wie,jak się zachować,jak się ubrać ,o czym rozmawiać nawet jak kokietować,nie toleruje tylko tych osób które próbują naśladować kogoś kim nigdy nie będą to jest komiczne :)
marconi50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 18:56

Post autor: marconi50 »

wróciłem niedawno z sanatorium:) :D byłem po raz pierwszy ale z pewnymi sugestiami wyniesionymi miedzy innymi z tego forum>>> Powiem tak : wiele rzeczy wogóle nie pokrywa sie z rzeczywistością. Jesli chodzi o tzw romanse sanatoryjne to ta sprawa jest całkowicie marginalna.
i wogóle nie tak sie odbywa jak Panie to opisuja na forum. Mam wrazenie ze te zdegustowane osoby które wypowiadają się na forum negatywnie o jakichś orgiach seksualnych itp są po prostu zazdrosne o powodzenie innych pań . W tym samatorium gdzie byłem stosunek ilościowy kobiet do mężczyzn był jak 4:1>>> Ponadto facetów tzw. imprezowych i wartych uwagi było raptem kilku>> siłą rzeczy panie były sfrustrowane gdyż nie miały możliwości "załapać się " nawet na flirt...niestety takie są realia .. ja tez byłem w dyskomfortowej sytuacji gdyż adoracja płci pieknej przerosła moje najśmielsze oczekiwania>>> a jeśli chodzi o stroje? Hmmm sportowy t -chert, dżinsy adidasy>> U kobiet również wolałem luźny sportowy strój niż piękne wrecz salonowe kreacje>> Drogie Panie>>> nie przesadzajcie z walizkami>> nie zabierajcie całej szafy ze sobą>> Facet zwraca uwagę na miły usmiech i sympatyczne usposobienie a mniej na efektowne stroje>>
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj marconi50 :) ciekawe spostrzeżenie ,napisz proszę jeszcze czego panowie nie tolerują u pań :?: :)
forumowicz

Jak na pierwszy raz ;) to jesteś bardzo pojętnym uczniem ,biorąc pod uwagę fakt ,że to tylko z forum czerpałeś tę wiedzę :lol:
forumowicz

Stare powiedzenie pszczół mówi,że jak nie wiesz, jak się zachowac to zachowuj sie przyzwoicie ;)
marconi50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 18:56

Post autor: marconi50 »

kruszynko a czy niedługo sie wybierasz? Mi sie bardzo spodobało>>> właśnie robie badania i w przyszłym tygodniu wysyłam wniosek>>> znów odliczani numerkówi wyjazd pewnie za półtora roku : ;) ale juz ze znacznie wiekszym bagazem doświadczeń>>Ok a teraz moje spostrzezenia>>i rady>>> oczywiście dla kobiet ekstrawertycznych>> Drogie Panie!!! Nie siedźcie wieczorami w pokojach>> wychodźcie na dancingi, proszę>>> i nie zrażajcie się pierwszym niepowodzeniem>> facet zawsze szuka>> ja chodziłem codziennie i czekałem ze któraś upatrzona wyjdzie z gniazdka>> a tu nic>> a strój??? tez pierwszy raz się odpieprzyłem jak "stróz w Boże Ciało" jak zobaczyłem bawiacych si młodych w podartych dzinsach to czym predzej nastapiła zmiana opcji na t-chertowo dzinsową:) luz i dobry humor>> to jest najwazniejsze>>
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

marconi50, wreszcie ktoś lubi wygodny sportowy styl. :) tak nawiasem mówiąc do sanatorium jeździ wiele kobiet i mężczyzn na poziomie i miło spędzają czas. :)
forumowicz

Wiesz marconi ja niedawno wróciłam ;) a teraz no cóż ,może doczekam sie niebawem wyjazdu do tego raju ;) co to funduje NFZ :lol:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Przepraszam, ale ja nie o optyce i tolerancji :D
Gratulacje dla Kruszynki chyba pierwszy 1000 na forum nam pękł.
Teraz czekamy na 10000 :lol:
Wszystkiego naj.....
forumowicz

:oops: :oops: Dziękuję ,chyba wezmę urlop ;) :lol:
Zablokowany