Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kulturalny człowiek nie pyta,on wie,jak się zachować,jak się ubrać ,o czym rozmawiać nawet jak kokietować,nie toleruje tylko tych osób które próbują naśladować kogoś kim nigdy nie będą to jest komiczne
wróciłem niedawno z sanatorium:) byłem po raz pierwszy ale z pewnymi sugestiami wyniesionymi miedzy innymi z tego forum>>> Powiem tak : wiele rzeczy wogóle nie pokrywa sie z rzeczywistością. Jesli chodzi o tzw romanse sanatoryjne to ta sprawa jest całkowicie marginalna.
i wogóle nie tak sie odbywa jak Panie to opisuja na forum. Mam wrazenie ze te zdegustowane osoby które wypowiadają się na forum negatywnie o jakichś orgiach seksualnych itp są po prostu zazdrosne o powodzenie innych pań . W tym samatorium gdzie byłem stosunek ilościowy kobiet do mężczyzn był jak 4:1>>> Ponadto facetów tzw. imprezowych i wartych uwagi było raptem kilku>> siłą rzeczy panie były sfrustrowane gdyż nie miały możliwości "załapać się " nawet na flirt...niestety takie są realia .. ja tez byłem w dyskomfortowej sytuacji gdyż adoracja płci pieknej przerosła moje najśmielsze oczekiwania>>> a jeśli chodzi o stroje? Hmmm sportowy t -chert, dżinsy adidasy>> U kobiet również wolałem luźny sportowy strój niż piękne wrecz salonowe kreacje>> Drogie Panie>>> nie przesadzajcie z walizkami>> nie zabierajcie całej szafy ze sobą>> Facet zwraca uwagę na miły usmiech i sympatyczne usposobienie a mniej na efektowne stroje>>
kruszynko a czy niedługo sie wybierasz? Mi sie bardzo spodobało>>> właśnie robie badania i w przyszłym tygodniu wysyłam wniosek>>> znów odliczani numerkówi wyjazd pewnie za półtora roku : ale juz ze znacznie wiekszym bagazem doświadczeń>>Ok a teraz moje spostrzezenia>>i rady>>> oczywiście dla kobiet ekstrawertycznych>> Drogie Panie!!! Nie siedźcie wieczorami w pokojach>> wychodźcie na dancingi, proszę>>> i nie zrażajcie się pierwszym niepowodzeniem>> facet zawsze szuka>> ja chodziłem codziennie i czekałem ze któraś upatrzona wyjdzie z gniazdka>> a tu nic>> a strój??? tez pierwszy raz się odpieprzyłem jak "stróz w Boże Ciało" jak zobaczyłem bawiacych si młodych w podartych dzinsach to czym predzej nastapiła zmiana opcji na t-chertowo dzinsową:) luz i dobry humor>> to jest najwazniejsze>>
marconi50, wreszcie ktoś lubi wygodny sportowy styl. tak nawiasem mówiąc do sanatorium jeździ wiele kobiet i mężczyzn na poziomie i miło spędzają czas.
Przepraszam, ale ja nie o optyce i tolerancji
Gratulacje dla Kruszynki chyba pierwszy 1000 na forum nam pękł.
Teraz czekamy na 10000
Wszystkiego naj.....