Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie zmieniaj się dla kogoś. Pracuj nad sobą tylko i wyłącznie dla siebie. To ty masz popatrzeć w lustro i widzieć tego, kim jesteś, a nie marionetkę uszytą z ludzkich upodobań.
Jak wielki spokój zyskuje ten kto nie baczy na to co ktoś mówi, czyni lub myśli, ale na to tylko co sam robi by było sprawiedliwe i dobre
Marek Aureliusz
Pochlebiaj mi, a mogę Ci nie uwierzyć.
Krytykuj mnie, a mogę Cię nie lubić.
Zignoruj mnie, a mogę Ci nigdy nie wybaczyć.
Dodaj mi otuchy, a nigdy Ci tego nie zapomnę. William Arthur Ward
Idź z sercem przez życie , z uśmiechem na twarzy, a każdy Cię szczerą przyjaźnią obdarzy. Bo uśmiech otwiera do ludzkich serc wrota . a przyjaźń jest szczęściem cenniejszym od złota !