Kto jedzie do Sanatorium w Świnoujściu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2011 19:27

Kto jedzie do Sanatorium w Świnoujściu

Post autor: kalina2011 »

Witam. Kto z okolic Warszawy wyjeżdża do SANATORIUM w ŚWINOUJŚCIU w terminie 23.03 - 13.04.2011. :?: Pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew.
Grzegorz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2008 16:15

Re: Kto jedzie do Sanatorium w Świnoujściu

Post autor: Grzegorz »

Ależ osobliwy tytuł podałaś. Sorry ale każdy tu jedzie lub jest zainteresowany wyjazdem do sanatorium. Podaj w tytule o jakie sanatorium chodzi by nie trzeba było otwierać postów, którymi ktoś nie jest zainteresowany. Poza tym po co 4 razy pisać ten sam post????
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Cześć Grzegorz. Pojechałeś po mnie jak po bandzie. Trudno...należało mi się. Wiedz jednak, że dopiero zaczynam wkraczać w świat internetu w dodatku jako samouk i mam prawo popełniać błędy. Przyznaję, że wpis jest wysoce nieudolny. Biorąc to pod uwagę i Twoją negatywną opinię mam nauczkę, żeby się nie wychylać dopóki w dostatecznym stopniu nie pozna się działania internetu. Przepraszam za moją nieudolność. Pozdrawiam :oops:
Grzegorz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2008 16:15

Post autor: Grzegorz »

No już dobrze, dobrze. Po prostu dałem Ci rady dzięki którym innym użytkownikom będzie łatwiej znaleźć po tytule postu odpowiednią informację, co również może pomóc i Tobie w uzyskaniu jakiejś odpowiedzi na Twoje pytania. Pozdrawiam, zdrówka życzę.
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam. okazuje się, że są jeszcze Wspaniali Mężczyżni , którzy potrafią na forum stanąć w obronie raczkującej internautki. Pięknie Wam za to dziękuję. Jestem podbudowana. Pozdrawiam serdecznie. Kalina
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Bobka2 . Dziękuję serdecznie za podniesienie na duchu. Trudno jest być samoukiem ale staram się opanować te cuda techniki. Popełniłam następny błąd ale na naukę nigdy nie jest za póżno. Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego wieczoru.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Kochani, proszę nie spierać się na tematy techniczne. Nadmiarowe posty usunąłem, temat przerobiony na dokładniejszy. Proszę pomóc kalinie2011 i już nie spierać się na tematy techniczne, choć... dobre rady udzielone kalinie2011 a'propos posługiwania się internetem na pewno się jej przydadzą ;)
manius77
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2011 03:38

Post autor: manius77 »

kalinko ja nie jade akurat ale bylem w sanatorium w swinoujsciu jesli potrzebujesz jakis informacji to chetnie pomoge. Moje gg 2577521 lub pisz na forum pozdrawiam
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

przez Rychu » 22 Sty 2011 15:02

Witam !
Każdy internauta/ka ma prawo wpisać swój post.Nie należy pouczać czy ten post jest właściwy czy nie , są to ogólnodostępne fora. Przyszły kuracjusz nie musi podawać nazwy sanatorium.To jego osobista sprawa. Cel podróży Świnoujście, to wystarczy. W Świnoujściu można zamówić taxi i dojechać do swojego sanatorium.. Dobre wychowanie jest mile widziane na codzień , również tutaj w internecie .Polska ostatnio buractwem stoi , szczególnie w mediach to można usłyszeć również z trybun.Każdy chciałby tylko drugiego pouczać a dlaczego nie pomóc w delikatny sposób.Proszę nie przejmować się Pani Kalino2011. Dobrego wypoczynku życzę w Świnoujściu !Rychu

??? Rychu. A to co Ty robisz to nie jest pouczanie??? Wychodzi na to, że Rychu może wyrażać własne zdanie i.... pouczać innych, ale inni jeżeli to robią to już jest to oznaką braku kultury i dobrego wychowania- tak to widzi Rychu.
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam. Proszę Was Panowie nie spierajcie się już na temat mojej wpadki. Ja z pokorą przyjmuję każdą wskazówkę. Sama uczę się tajników internetu i wszelka pomoc techniczna jest mile widziana. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia :?
ODPOWIEDZ