Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak dobrze wstać
Skoro świt......... Obiecał mi
Poranek szczęście dziś
I szczęście dziś
Musi przyjść
Nie zmąci mej
Radości żaden cień
Wschodzące słońce
Śmieje się
Co za dzień! urywki z utworu ''Radość o poranku''
Nie przeliczaj nigdy przyjaźni na cyfry i nie rozliczaj bliskich za błędy z przeszłości. Naucz się wybaczać, kochaj ponad miarę. Szanuj. Doceniaj. Życie jest wielkim darem.
Jeszcze Basieńko do tego jeśli mogę dodam ...
nie ufajmy zbyt wcześnie słowom Przyjaciel lub Przyjaciółka
później okazuje się , że nie jest to bezinteresowne
ale oby nikt nigdy tego nie odczuł
Zgadza się Margotka Na miano przyjaciela trzeba sobie zasłużyć.....I dziwi mnie czasem, jak ktoś opowiada, że ma wielu przyjaciół.........Ja mam wielu dobrych znajomych, a tylko dwoje z nich są moimi prawdziwymi przyjaciółmi....
Nie zamartwiaj się czymś na co nie masz wpływu , uwierz, że wszystko się dobrze ułoży, nie blokuj swojej energii negatywnymi emocjami , miej oczy szeroko otwarte , nie bój się zaryzykować, ciesz się życiem ...