Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dobry humor spakowany I znowu problem z tym szlafrokiem, no ale jeżeli basen jest w innym miejscu to faktycznie po kij go brać.Dzisiaj ruszam w nocy .
Jeszcze mały plecaczek spakowałam żeby z reklamówkami nie biegać .
w takim na przykład Lądku można dostać w jednym dniu realizowane dwa zabiegi mokre - dwa baseny lun basen i cuś tam mokrego...
przez ponad 2 tygodnie potrzebne mi były dwie sztuki kąpielówek...
bo to jakoś mniej przyjemnie było zakładać mokre po poprzedniej kąpieli...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Anetko, pogodę mamy przepiękną więc nie zapomnij o okularach przeciwsłonecznych. A szlafrok bym wzięła , bez względu na to czy basen jest na miejscu czy nie. Wychodząc z łazienki po kąpieli zawsze cieplej i przyjemniej... życzę trafionych zabiegów, cudownej pogody (tej w serduchu jak i za oknem) oraz super towarzystwa.
Co do stroju kąpielowego to ja też miałam dwa i okazało się, że na całe szczęście bo nie musiałam ubierać mokrego
Szczęśliwej podróży i zadowolenia z pobytu
Pozdrawiam
Wiecie co..ja nie umiem pływać i specjalnie musiałam sobię kupić i kupiłam tylko 1 .Za to zabieram cieplutkie skarpety co by nóżki nie marzły, dzisiaj jest ciepło ale za tydzień czy dwa nie wiadomo. Ciuchy biorę takie żebym nie musiała prasować.
Jeszcze 3 godzinki i jadę
Anetko szczęśliwej , spokojnej podróży i udanego pobytu A jestem pewna że będzie udany , przecież jedziesz do Lądka a tam zawsze jest super Pozdrów Zdrojową , Sielankę i zjedz dobre ciacho w Wiedeńskiej No i oczywiście pogody życzę