Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium
Re: Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium
Czytając niektóre opinie nie mam ochoty nigdzie wyjeżdzać!zwłaszcza z tyloma tobołami! Wyjścia chyba nie mam jedyna nadzieja w tym że może postawią mnie na nogi.
-
forumowicz
Adzia07 ,ktoś tutaj nie bez powodu napisał ,że..."walizka kobietki sanatoryjnej waży wiecej niz ona sama..."Więc dzwigaj kobitko
dzwigaj
Pozdrawiam ,życząc miłego pobytu
Pozdrawiam ,życząc miłego pobytu
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Brawo kruszynko!
Czystość - to często jeszcze, niestety, nieznane pojęcie lub też niewlaściwie pojmowane.Poruszyłaś ważny temat! NIc bardziej mnie nie odstrasza jak brzydko pachnąca pani czy pan,którzy nie maja poczucia estetyki i higieny. Przebywanie w otoczeniu takich brudasow jest nie do zniesienia.Jestem może przewrażliwiona, ale właśnie, podobnie jak kruszynka, mam obiekcje jeśli chodzi o tzw, mokre zabiegi, typu masaże wodne itp.Reasumując- jesli niektórym brakuje bielizny i odzieży,powinni zaopatrzyć się w mydło, proszek do prania oraz ręczniki.

Czystość - to często jeszcze, niestety, nieznane pojęcie lub też niewlaściwie pojmowane.Poruszyłaś ważny temat! NIc bardziej mnie nie odstrasza jak brzydko pachnąca pani czy pan,którzy nie maja poczucia estetyki i higieny. Przebywanie w otoczeniu takich brudasow jest nie do zniesienia.Jestem może przewrażliwiona, ale właśnie, podobnie jak kruszynka, mam obiekcje jeśli chodzi o tzw, mokre zabiegi, typu masaże wodne itp.Reasumując- jesli niektórym brakuje bielizny i odzieży,powinni zaopatrzyć się w mydło, proszek do prania oraz ręczniki.
Nie da się wziąć zapasu bielizny i ciuchów na trzy tygodnie by uniknąć prania. Rozważania o higienie ciała i ubieraniu
świeżych ciuchów w jako tako cywilizowanym świecie wydają się przegięciem. Okazuje się jednak, że na co dzień nasz zmysł
węchu jest maltr
świeżych ciuchów w jako tako cywilizowanym świecie wydają się przegięciem. Okazuje się jednak, że na co dzień nasz zmysł
węchu jest maltr