Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
adzia07
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2012 20:27

Re: Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Post autor: adzia07 »

Czytając niektóre opinie nie mam ochoty nigdzie wyjeżdzać!zwłaszcza z tyloma tobołami! Wyjścia chyba nie mam jedyna nadzieja w tym że może postawią mnie na nogi.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Adzia07 ,ktoś tutaj nie bez powodu napisał ,że..."walizka kobietki sanatoryjnej waży wiecej niz ona sama..."Więc dzwigaj kobitko ;) dzwigaj :lol:
Pozdrawiam ,życząc miłego pobytu :)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Brawo kruszynko! :D
Czystość - to często jeszcze, niestety, nieznane pojęcie lub też niewlaściwie pojmowane.Poruszyłaś ważny temat! NIc bardziej mnie nie odstrasza jak brzydko pachnąca pani czy pan,którzy nie maja poczucia estetyki i higieny. Przebywanie w otoczeniu takich brudasow jest nie do zniesienia.Jestem może przewrażliwiona, ale właśnie, podobnie jak kruszynka, mam obiekcje jeśli chodzi o tzw, mokre zabiegi, typu masaże wodne itp.Reasumując- jesli niektórym brakuje bielizny i odzieży,powinni zaopatrzyć się w mydło, proszek do prania oraz ręczniki.
:D
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Nie da się wziąć zapasu bielizny i ciuchów na trzy tygodnie by uniknąć prania. Rozważania o higienie ciała i ubieraniu
świeżych ciuchów w jako tako cywilizowanym świecie wydają się przegięciem. Okazuje się jednak, że na co dzień nasz zmysł
węchu jest maltr