Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałem skierowanie z ZUS do Bryzy w Dzwirzynie, wyjeżdzam z Warszawy 12-11-2012 rano samochodem poszukuje do kompletu 3 osoby jadące w tym kierunku, lub po drodze, będe jechał przez Płońsk, Tycholę, Kołobrzeg.
Mam nadzieję, że ktoś się odezwie i nie będę musiał jechać sam 12.11.2012 r. w Bryzie za wcześniejszy przyjazd kasują po 40 zł , myślę,że jest to cena do zaakceptowania.
Czy to możliwe, że 12-11-2011 r. nikt nie jedzie do Kołobrzegu lub Dzwirzyna? Uprzejmie proszę forowiczów od Dziwirzyna o zaglądanie na tą stronkę, szczególnie Sławka, Ani i innych miłych osób zainteresowanych tematem.
Widzę,że jesteś podekscytowany tym wyjazdem Jeszcze parę dni ,a będziesz miał mnóstwo chętnych na wspólną podróż I obawiam się,czy wszystkich nas pomieścisz w swoim aucie
Elu, jak dotąd oprócz Ciebie jeszcze inne osoby się nie zgłosiły do wspólnej podróży. A mam pytanko, czy załatwiasz sobie nocleg z 12/13 w Bryzie? Wcześniej tj. 8-11-2012 nie wyjeżdzam, ale miło, że toszkę się forowiczów zainteresowała się wspólną podróżą.
Myślę,że jak zadzwonię na początku listopada to wystarczy.Chyba mi udostępnią pokój A jak nie ,to po sezonie będzie mnóstwo innych miejsc noclegowych. Na dzień dzisiejszy to cały czas myślę, co by tam zabrać ,żeby się nie nudzić. A Ty już o atrakcje dla siebie zadbałeś
witam Sylwek ze Slupska Widzicie jakos malo kuracjuszy wchodzi na te strone Tak tez bylo kiedy jechalem do Goscimia w lipcu brak chetnych do podrozy wtowarzystwie Moze beda sami emeryci inie maja dostepu do internetu A co do zagospodarowania sobie czasu wolnego to mysle ze bedzie go nam jeszcze brakowalo POZDRAWIAM WSZYSTKICH TU OBECNYCH
Witaj Sylwku
Emeryci Byś się zdziwił. Oni częściej siedzą przy kompie niż pracujący Teraz taka moda Pocieszyłeś mnie,że nie będe musiała się nudzić. Chociaz z forum wynika ,że tam nie ma za bardzo co poza sezonem robić. Plaża,port i nic więcej. Bić się z Niemcami o miejsce w kawiarence nie zamierzam
Prawdopodobnie Masz racje co do tych emerytow ale My damy rade niemcy walczyc znimi nie bedziem czytalem na forum ze w tej kawiarence to ceny zkosmosu lepiej zaopatrywac sie we wlasnym zakresie Pozdrawiam