Piwniczna Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ANWIL
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 sie 2014 12:56
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Piwniczna Zdrój

Post autor: ANWIL »

Własnie wróciłem z Piwnicznej Zdrój. Same sanatorium (LIMBA) jest w zasadzie OK z wyjatkiem pościeli i ręczników... nie wymieniane przez cały okres turnusu, no i jakieś wszystko szare i sprane. Czystość ok, panie się starają . Zabiegi OK. Czajniki na korytarzu ale nie ma problemu. WI-FI w pokoju choć sygnał może być chwilami słaby. Przy recepcji i w kawiarni mocny. Kawiarnia czynna od 17.00 z wyszynkiem ceny do przyjęcia. Wycieczki organizowane przez przewodnika ciekawe a sam przewodnik super facet. Wycieczki wyjazdowe w/g upodobań najlepsza do term na Słowacji (VRBOV) 80 zł. W okolicy nic specjalnego się nie dzieje. W domu kultury w miasteczku są jakieś koncerty w Czarnej Owcy (hotel) w czwartki grają górale. Ale trzeba złapać stolik. Spacery do "pijalni artystycznej" to jedyna rozrywka. W mieście fajna cukiernia na rogu na rynku , super pączki! W niedalekiej odległości od Limby "Biedronka" i "Tesco". Trzeba zorganizować sobie towarzystwo i to jest jedyny ratunek na wieczorną nudę. Życzę wszystkim tam jadącym powodzenia i .... powrotu do zdrowia! ;) :)
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Re: Piwniczna Zdrój

Post autor: mercedes »

witam - brak rozrywki -tragedia a gdzie muzyka poprawiajaca nastroj jesienno -zimowy :) ja juz sie nie pisze na to - pozdrawiam
ANWIL
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 sie 2014 12:56
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Piwniczna Zdrój

Post autor: ANWIL »

mercedes pisze:witam - brak rozrywki -tragedia a gdzie muzyka poprawiajaca nastroj jesienno -zimowy :) ja juz sie nie pisze na to - pozdrawiam
jest muzyka w kawiarni i można się pokręcić...
ODPOWIEDZ