Krynickie powitanie jesieni...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Krynickie powitanie jesieni...

Post autor: forumowicz »

No,no..,Basiu,a Ty jesteś taka skromna. Nie wypada Ci pisać o swoich wyczynach,ale wielu urzekłaś i uwiodłaś swoim temperamentem i przecudnym tańcem. Dawno nie widziałem i nie podziwiałem tak cudnie tańczącej z iskrą dziewczyny. Taka swoboda , gracja i lekkość cechuje tylko wybitne,obdarzone talentem dziewczyny. Teraz pewnie Jesteś gdzieś wśród wielbicieli na parkiecie i zachwycasz ich i drażnisz zmysły swoimi ruchami bioder i ...!!! Ach...!!! Pozdrawiam. ;)
forumowicz

Nie ukrywam, że bawię się świadoma nieubłaganie upływającego czasu. Dzisiaj po wysłuchaniu koncertu grających fontann zawitaliśmy do Węgierskiej Górki. A tam... zapierające dech w piersiach ballady i romanse rosyjskie. Zespół Mescalero porwał nas m.in. repertuarem Bułata Okudżawy i Wysockiego. Ale "oczy czarne" już tańczyłam miedzy stołami... tylko miałam trochę za mało korali .... na sobie :))
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Jak dobrze, że i w Krynicy świeci księżyc. Można bezpiecznie przed wschodem słońca wrócić do bazy.
Nie zapomniane dni, nie zapomniane wieczory. Nie zapomniane tańce do rana :).
forumowicz

I wzajemnie pozdrawiam Dzi :) Słonecznego dzionka
forumowicz

Witaj Dzi :) rzeczywiscie mój pobyt był taki trochę ,jakby przejazdem :( ale następny będzie dłuższy mam taka pocichą nadzieję. :)
Pozdrawiam w piękny dzień :).
forumowicz

Margot, z Panie z "Maleńkiej" pozdrawiają Ciebie. Kawusia palce lizać :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Witaj Basiu ;-)
Miło mi to słyszeć , miałam jeszcze ulubione miejsce na Pułaskiego u Górala - przemiła Pani kelnerka ...... lubiła moje perfumy ... ;))))))))))) i zawsze dobre jedzonko a właściwie przekąski polecała ;-))))))
POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Basiu koniecznie idź na pierogi koło Małopolanki .................
forumowicz

Cóż, wszystko się kiedyś kończy ;) Krynica pożegnała nas pochmurnym niebem i ostrym wiatrem, w nocy padało. Widać było pięknie przebarwione krzewy berberysu i klony. Na dworcu wzmożony ruch, wymiana turnusów była bardzo wyraźna. Wszyscy z nadzieją, jedni na wyzdrowienie, a inni na wypoczynek. Ja też mam nadzieję, że milo spędzony w Krynicy czas zaowocuje dobrym samopoczuciem. Mam tez nadzieję, że w poniedziałek nie będzie bolała mnie głowa :lol: . Pozdrawiam ze słonecznego Radomia
forumowicz

Szczęśliwej podróży do domu Basiu. Miło było Cię poznać. Może za rok uda się nam spotkać w większym gronie i również będzie przyjemnie. Pozdrawiam. :)
ODPOWIEDZ