Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj.
Nie będziesz tam sam jest to bardzo duży luksusowy obiekt.
Jest trochę opisów na temat Arki,wpisz w miejsce z lupą Arka Kołobrzeg i znajdziesz trochę informacji,a jeśli chcesz jakiej konkretnej to z chęcią odpowiem.Byłam w tym sanatorium ,pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Jeżeli mają wolne to tak,ale najlepiej zadzwoń lub napisz prośbę o rezerwację jedynki.Zazwyczaj takowe trzymają dla gości komercyjnych,ale można spróbować.Mieszkałam w dwójce i była bardzo dobrze wyposażona i przestronna,co do jedynek nie mogę się wypowiedzieć bo nie byłam w takowych.
Pozdr.
Ewa 1106. witaj . ja też wybieram sie w niedługim czasie do sanatorium. jeśli masz jakiś sprawdzony sposób na to, żeby miec jedynkę napisz proszę, na prywatną pocztę . z góry dziekuję, i pozdrawiam