Połczyn-Zdrój Gryf od 13.11.2017 z Trójmiasta

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pestka
Na forum od: 12 paź 2014 23:33
Oddział NFZ: Pomorski

Połczyn-Zdrój Gryf od 13.11.2017 z Trójmiasta

Post autor: pestka »

Witam. Jestem z Trójmiasta i od 13 listopada mam skierowanie do Uzdrowiska "Gryf". Może ktoś się tam w tym czasie wybiera.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2017 23:26 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
spaiki
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2014 21:34
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Połczyn Zdrój

Post autor: spaiki »

Witam.
Również mam tam skierowanie szkoda tylko że na następny turnus :) czyli od 9.12. Masz na 28 dni?
pestka
Na forum od: 12 paź 2014 23:33

Post autor: pestka »

Tak.na 28 dni. Pierwszy raz jadę sama . Chcialam zarezerwować jedynkę ale to niemożliwe :lol: Byłaś już tam wcześniej?
spaiki
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2014 21:34
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: spaiki »

Teraz to będzie mój trzeci wyjazd do sanatorium.Wczesniej byłem w Cieplicach oraz Dusznikach Zdroju.W Połczynie jeszcze nie byłem.Z jedynkami wszędzie jest problem ale jeszcze po przyjezdzie warto zapytać czy istnieje taka możliwość.Dobrze że w Polczynie turnus wszyscy rozpoczynają o jednym czasie,bo jak byłem w Dusznikach to nie wiadomo było kto kiedy przyjechał i kiedy wyjeżdza.Trochę przeraża mnie ogrom tego obiektu ale mam nadzieję że będzie dobrze.Dużo pozytywnych opini o Gryfie czytałem w necie.
Pozdrawiam. Władek :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Gryf jest ok :)
WILGA 55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 18:18

Post autor: WILGA 55 »

Nieprawdą jest, że wszyscy rozpoczynają w Gryfie turnus jednocześnie. Byłoby to niemożliwe. Gryf jest bardzo ok. Zwłaszcza w lecie.
Awatar użytkownika
grazka11
Na forum od: 08 paź 2017 23:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: grazka11 »

pestka pisze: 12 paź 2014 23:52 Witam. Jestem z Trójmiasta i od 13 listopada mam skierowanie do Uzdrowiska "Gryf". Może ktoś się tam w tym czasie wybiera.
Witaj, również mam skierowanie w tym terminie, wybieram się po raz pierwszy wogóle do sanatorium :) Zadzwoniłam z zapytaniem o możliwość rezerwacji pokoju "jedynki" ale niezbyt miły głos poinformował mnie, że "jedynek" u nich nie ma i nie ma możliwości na wcześniejszą rezerwację.Zaczęłam zastanawiać się, czy nie pojechać już w niedzielę, dzień wcześniej, jestem z Kalisza z Wielkopolski ....pozdrawiam Grażyna
Awatar użytkownika
grazka11
Na forum od: 08 paź 2017 23:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: grazka11 »

pestka pisze: 12 paź 2014 23:52 Witam. Jestem z Trójmiasta i od 13 listopada mam skierowanie do Uzdrowiska "Gryf". Może ktoś się tam w tym czasie wybiera.
Bardzo przepraszam, zarejestrowałam się na tym forum przed chwilą, zadowolona, iz jest ktoś kto jedzie w tym terminie co ja do sanatorium... ze nie zwróciłam uwagi na bardzo istotną rzecz jaką jest rok dodania postu.... przepraszam za nieporozumienie
Awatar użytkownika
idaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2017 18:20
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: idaa »

Nie wszyscy mają od 13 listopada ja mam od 17 ,szkoda bo też jestem z okolic Trójmiasta i jadę do Gryfu .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Cześć Grażka,
nie przejmuj się , każdy był początkujący :)

Załóż odrębny temat Połczyn - nazwa ośrodka - data , będzie łatwiej odnaleźć się

pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ