Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Teraz to będzie mój trzeci wyjazd do sanatorium.Wczesniej byłem w Cieplicach oraz Dusznikach Zdroju.W Połczynie jeszcze nie byłem.Z jedynkami wszędzie jest problem ale jeszcze po przyjezdzie warto zapytać czy istnieje taka możliwość.Dobrze że w Polczynie turnus wszyscy rozpoczynają o jednym czasie,bo jak byłem w Dusznikach to nie wiadomo było kto kiedy przyjechał i kiedy wyjeżdza.Trochę przeraża mnie ogrom tego obiektu ale mam nadzieję że będzie dobrze.Dużo pozytywnych opini o Gryfie czytałem w necie.
Pozdrawiam. Władek
pestka pisze: 12 paź 2014 23:52
Witam. Jestem z Trójmiasta i od 13 listopada mam skierowanie do Uzdrowiska "Gryf". Może ktoś się tam w tym czasie wybiera.
Witaj, również mam skierowanie w tym terminie, wybieram się po raz pierwszy wogóle do sanatorium Zadzwoniłam z zapytaniem o możliwość rezerwacji pokoju "jedynki" ale niezbyt miły głos poinformował mnie, że "jedynek" u nich nie ma i nie ma możliwości na wcześniejszą rezerwację.Zaczęłam zastanawiać się, czy nie pojechać już w niedzielę, dzień wcześniej, jestem z Kalisza z Wielkopolski ....pozdrawiam Grażyna
pestka pisze: 12 paź 2014 23:52
Witam. Jestem z Trójmiasta i od 13 listopada mam skierowanie do Uzdrowiska "Gryf". Może ktoś się tam w tym czasie wybiera.
Bardzo przepraszam, zarejestrowałam się na tym forum przed chwilą, zadowolona, iz jest ktoś kto jedzie w tym terminie co ja do sanatorium... ze nie zwróciłam uwagi na bardzo istotną rzecz jaką jest rok dodania postu.... przepraszam za nieporozumienie