Dzwirzyno Bryza

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Dzwirzyno Bryza

Post autor: myszek »

.Witam,
Jadę z Warszawy do Dzwirzyna do sanatorium Bryza, turnus od 13listopada 2012 r. ja prawdopodobnie będę chciał wyjechać wcześniej w grę wchodzi sobota, niedziela, poniedziałek. Poszukuje towarzystwa do podróży 2 osoby.
Dziękuje :D za informację o Bryzie - :) ;) ;) Ewie i Sławkowi. Kontakt: wyjeżdzam do sanatorium lub, e-mail:[email].pl
Pozdrawiam i liczę na WASZE wpisy.
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Re: Dzwirzyno Bryza

Post autor: gosiaczek »

Przygotuj się na ostry rygor, ale ma to swoje uroki :D Ja byłam tam w lutym 2010. Trafiłam na takich ludzi, że do tej pory uważam, że to mój najlepszy wyjazd, mimo że był to mój pierwszy pobyt na rehabilitacji. Pozdrawiam
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Post autor: myszek »

Witam,
Szkoda,że nie jedziesz 2 raz. ;) Napweno będzie fajnie, luty jest zimą i już można wypatrywać wiosny a listopadowe wieczory sa długie i najczęściej deszczowe, jedzie w tym terminie co ja Sławek ze Słupska. 8-)
Nadal poszukuje osób do wspólej podróży z Warszawy do Dzwirzyna w poniedziałek 12 listopada 2012 r.
Pozdrawiam :D
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Post autor: gosiaczek »

Też żałuję, ale tyle co wróciłam z Etny z Kołobrzegu. Załatwiaj za rok na wakacje. Polecam:) Daj znać jak było :D
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Post autor