ABATON -KRYNICA ZDRÓJ POMOCY!!!!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Ida
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2010 11:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Re: ABATON -KRYNICA ZDRÓJ POMOCY!!!!

Post autor: Ida »

ABATON to ten szary budynek, ten drugi to STARY DOM ZDROJOWY - wizytówka Krynicy, z zewnątrz prezentuje się ładnie, więc wklejają jego zdjęcie gdzie się da. Abaton położony jest w centrum uzdrowiska na uliczce równoległej do głównej ulicy, na płaskim terenie, nie trzeba się nigdzie wspinać pod górę. Niestety nie byłam w środku, więc nic więcej nie mogę napisać. Spacerowałam tamtędy, stąd wiem, gdzie to jest. Życzę udanego pobytu!
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: ABATON -KRYNICA ZDRÓJ POMOCY!!!!

Post autor: Zosia »

Jeszcze raz Cię witam :) W Abatonie byłam 2 razy tylko już trochę dawno . Do starej części dobudowano nowszą i koniecznie trzeba o tę nowszą prosić. Najlepiej aby pokój nie wychodził na kościół. Dzwony biją i siostrzyczki śpiewają codziennie 6 czy 7 rano i to głośno :) Teraz trochę zimno więc okna otwiera się może trochę żadziej ale kiedy byłam było to pewnym utrudnieniem , choć przeciw siostrzyczkom nic nie mam :) Nowsza choć też już stara :D część jest oczywiście z łazienkami nowsze mebelki itp.w starej były wyra stare i łazienki na korytarzach ale ogólnie byłam raczej zadowolona. Lokalizacja bardzo dobra , personel wspominam miło , mieszkałam w nowszej części,byłam w maju i obchodziłam swoje imieniny a towarzystwo było wspaniałe ;) Tego samego życzę ! Nie jest żle !
ODPOWIEDZ