Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Witaj Aga ....bawisz się świetnie . Żałuję bardzo, ale nie uda mi się wcześniej odwiedzić Ustroń , będę tam dopiero w listopadzie
Serdecznie pozdrawiam
Dzięki dziewczyny, trochę już pochodziłam, zdjęcia robię, podzielę się nimi, tylko trochę czasu brakuje Dobrze, że wróciło lato to jeszcze się trochę zwiedzi Pozdrawiam serdecznie
rybka pisze:Witaj Aga ....bawisz się świetnie . Żałuję bardzo, ale nie uda mi się wcześniej odwiedzić Ustroń , będę tam dopiero w listopadzie
Serdecznie pozdrawiam
Rybko szkoda Miałam nadzieję, że uda Wam się z Ewą przyjechać
Witam Aga
Bardzo ładne zdjęcia dodałaś z Czantorii łezka w oku się zakręciła że nie moge znów tam być
Spotkałaś może Honoratke z Gustlikiem?
Miłego pobytu
Pozdrawiam
Alku dziękuję z całego Zdjęcia są z Równicy , nie z Czantorii. Niestety nie udało mi się spotkać Honoraty i Gustlika, ale schodząc z Małej Czantorii spotkałam podobna, bardzo sympatyczną parę Rozmowa z nimi i wspólne zejście z Czantorii pozostanie w mej pamięci Pozdrawiam
Prosze bardzo i nie ma za co Aga przepraszam za pomyłkę dotyczącą zdjęć
Szkoda,że nie spotkałaś Gustlika i Honoraty ale jak na Twej drodze spotkałaś inną pare w dodatku bardzo sympatyczną to musiało być świetnie
Pozdrawiam