Kołobrzeg najlepsze sanatorium
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Kołobrzeg najlepsze sanatorium
Przeczytałam wczoraj niepochlebną opinię o Uniejowie i tak sobie pomyślałam ,że ...dla każdego z nas pobyt w sanatorium to wielkie wyzwanie w dostosowaniu się na ten czas do warunków panujących w danym ośrodku
Gdybym miała zwracać uwagę na niedogodności w mojej ukochanej Niwie to pobyt tam wcale by mnie nie cieszył
Bo przecież był ,kiepski spływ wody pod prysznicem ,zepsuta lodówka ,niezbyt czysta wykładzina ,obiady zimne i niezbyt smaczne,brak ryb w menu ,psująca się winda i kiepski net ,kiepska kawiarenka ...no i co z tego
To nie wpłynęło w żaden sposób na to jak tam się cudownie czułam
Więc nie grymaśmy tak bardzo nad warunkami w sanatorium ,jak ktoś potrzebuje luksusu to no cóż ,zawsze sobie można wykupić samemu turnus na przykład w Perle gdzie będą rybki na obiad ,kawiarnia z super widokiem za oknami ,termin jaki nam się spodoba i pokój Lux jak sobie za niego dopłacimy
A jak i tu nam się nie spodoba można szukać sanatorium za granicami naszego kraju ,wszak teraz wszystko można i to tylko kwestia pieniędzy

-
MUCZEK62
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
medi.
Tak ''trzymaj''
pozdro.
leje tak że aż jeże się wieczorem pochowały
Tak ''trzymaj''
pozdro.
leje tak że aż jeże się wieczorem pochowały
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Mam nadzieję tak "dotrzymać" aż mi łaskawie dadzą ten" bilet do nieba bram "
Każdy wyjazd jest takim szczęściem i czy to będzie Kołobrzeg czy Teresin albo Jedlec
trzeba się cieszyć z tego że się w ogóle jedzie a nie marudzić nad detalami

- RenataKce82
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 17:08
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Dziękuje wszystkim za udzielenie mi cennych rad dot. sanatorium w Kołobrzegu.Darek pytał się o moje schorzenie. Mam problemy z kręgosłupem, więc staram się zawsze na takim wyjeździe coś dobrego dla niego zrobić. Pozdrawiam serdecznie wszystkich na forum.