Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sanatorium to nie sanatorium to mierna pozostalpsc po gomulce nawet nie gierkowskie czasy wyzywienie nawet ne niedzne ale glodowe bez diet bez przygotowania dla diabetykow warunki socjalne szkoda pisac jedna lazienka na korytarzu pokoje do bani porzadek raz na tydzien i ti nie zawsze po prostu nie jedzicie tam to WIELKA POMYLKA
Witam serdecznie i od razu powiem ,że jestem bardzo przestraszona tą opinią ,tym bardziej ,że ja mam cukrzycę typ 1 i dietę odpowiednią muszę miec a tu taka nowina.Prosze mi doradzic jak ewentualnie mogę zmienic sanatorium jadę w listopadzie mam poszpitalne leczenie,czy mogę jeszcze zadac kilka pytan