Weneda-Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Weneda-Kołobrzeg

Post autor: forumowicz »

Jasne że tak ,ale jest jeden problem...my mamy turnus od 11.pażdziernika :P .Szkoda... :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Kto jeszcze dobija do naszej grupy ;) ,fajnie by było mieć znajomych już od samego przyjazdu :D
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Dziewczyny, to ja będę już na Was czekała od 4.pażdziernika. Proponuje abyśmy się umówiły na Molo.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Ja dobijam do grupy - będę od 1-go października w Perle Bałtyku. To kiedy na molo się widzimy ? :D
forumowicz

Fajnie :D , no to kiedy i o której porze się spotykamy kochani.Proponuję wieczorkiem,bo tańce są w Bałtyku ;) ,i jeden zabieg będzie zaliczony :lol: Pozdrawiam ,i proszę podawać namiary na siebie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Proponuję spotkanie " rozpoznawcze" 12.10.12r godz. 20.00 przy wejściu na Molo. Czekam na inne propozycje
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

Witam ,
Coś mi się zdaje , że z tańców w Bałtyku nic nie będzie . Od 29 września rozpoczną się prace remontowe. Obiekt Bałtyk I na czas remontu będzie wyłączony z użytku przez około pół roku.
forumowicz

OOO nie!,tańce muszą być,znajdziemy inne miejsce :D .Gorkaa-,miejsce i czas pasują,ja się piszę,a jak reszta?.
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

To może Mesko .
forumowicz

A daleko jest Mesko od molo,weż po 22 leć do Wenedy.No chyba ,że dogadamy się z portierem(o ile jest ten sam ,starszy pan ,co w zeszłym roku,to biorę negocjacje na siebie ;) )
ODPOWIEDZ