Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kruszynka pisze:Matematyka swoje ,a zycie funduje niespodzianki .
|Gdyby brać za wskazania do wychodzenia z domu ,różne obliczenia matematyczne dot wypadków etc nie należałoby z niego wychodzić.
Z drewnianego koscioła cegła tez może spaść.
Pozdrawiam serdecznie
Życie funduje nam nieraz wspaniałe niespodzianki o których nawet nie śnimy
Życie w krótkim czasie zafundowało mi wspaniałych przyjaciół..... Prawda Kruszynko
Osoby o których tu piszę są mi bardzo bliskie i traktowane przeze mnie na równi z najbliższą rodziną.
kruszynka pisze:Prwawda Kochaniutka kobietko prawda
Ale to jest też tak ,że my pozyskaliśmy też cudownych przyjaciół ,wiernych co min szukali..............światła
I to jest najpiękniejsze, co w życiu może spotkać drugiego człowieka i taki los powinniśmy sobie nawzajem gotować
[ obrazek zewnętrzny ]
Ten ludzik uzyje tego narzedzia co trzyma tak dostojnie i z gracją ,jak uzna ,że w tym cudownym temaciku koś pisze brzydkie komentarze >
kruszynka pisze:[ obrazek zewnętrzny ]
Ten ludzik uzyje tego narzedzia co trzyma tak dostojnie i z gracją ,jak uzna ,że w tym cudownym temaciku koś pisze brzydkie komentarze >
OSTRZEGAM
Jojku... Kruszynko a kto by śmiał pisać brzydkie komentarze