Czy spotkam kogoś z forum

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 66 razy

Re: Czy spotkam kogoś z forum

Post autor: Suzen »

ulanie pisze:Dziewczyny, a ja jadę do Buska i spotkam się tam ze znajomą z innego forum, która przyjedzie mnie odwiedzić :D :D :D Pójdziemy na kawę i małe co nieco do "Cynamonowej".... tylko jak się ubrać na takie spotkanie... w sukienkę i szpilki.... :?: dżinsy... :?: sama nie wiem, będziemy widziały się pierwszy raz, znamy się tylko ze zdjęć ale piszemy ze sobą na forum już ponad 5 lat :!: Doradźcie coś.... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Ulanie :kwiat:
Można ubrać się elegancko,ale bez przesady.Ubierz , się w to ,w czym będziesz swobodnie się czuła.Sportowa elegancja to jest to.Ładnie ,ale z umiarem. 8-) Ważne ,aby nie "przestroić się". Jakiś ładny dodatek z biżuterii i dopełni to całości. Fryzurka też powinna być ok,co nie znaczy ,aby była od fryzjera.Pierwsze wrażenie liczy się na pewno.
To moje skromne rady.
Fajnie tak się zobaczyć,będzie adrenalinka przed spotkaniem. :lol: Z pewnością będzie to niezapomniane spotkanie i pytanie :?: ,jaka ta Osoba jest w rzeczywistości. :)
Życzę Ci "owocnego "spotkanka. :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ulanie jesli bym miała skorzystać z porady :) to Suzen świetnie to ujęła ,ja np nie za bardzo dobrze czuję się w spodniach ;) :lol: lubie kostiumy i sukienki i na nie bym postawiła.Natomiast uwielbiam patrzeć na kobietki w garniturach i ładnym obuwiu i tak jak celnie zauważyła Suzen ,nie przedobrzyć z biżuterią.
Dokonasz na pewno dobrego wyboru ubraniowego. :)
Super spotkania Tobie zyczę. :) Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Suzen, Kruszynko dziękuję Wam bardzo za radę, podobnie myślałam... mam tu na myśli sukienkę, która jest łososiowa z przodu i tyłu, a boki ma w kolorze bardzo ciemnego granatu, do tego szpileczki czarne, fryz sama zrobię, z biżuterią nie przesadzam, ponieważ jestem alergiczką i mam łańcuszek z wisiorkiem ze starego srebra, które mnie nie uczula, kolczyków nie noszę, bo nie mogę :lol: Gdybyśmy już wcześniej się widziały, to pewnie na sportowo bym się ubrała, ale na fejsie widziałam, ze moja koleżanka jest bardzo elegancką kobitką, przyjedzie z mężem.... szkoda, że mojego nie będzie :( Adrenalinę już czuje i to większą niż przez sanatorium, spotkanie wzięło górę... a sanatorium, które wcześniej bardzo przeżywałam stanęło niziutko.... Kochanieńkie pozdrawiam serdecznie i dziękuje za radę :serce: :serce: :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Ula pytanie tylko przed czym masz większą ardenalinkę? Przed spotkaniem z koleżanką czy jej mężem? ;) ;) ;) A tak poważnie to jest spotkanie sanatoryjne więc nie obowiązują żadne konwenanse. Ubierz się więc swobodnie tak abyś dobrze się czuła i nie była skrępowana.. Lubisz kiecki to idź w jakiejś a jak nie to w spodniach. To jest moje zdanie. jak widać nie jestem kobietą i mam nieco inne podejście do tych spraw ale uważam, że najważniejszy jest pełny luzik. Wtedy i współbiesiadnicy będą się czuli swobodniej. Powodzenia i miłego pobytu bo Busko jest piękne, byłem tam w Krystynie i miło wspominam ten pobyt, czego i tobie życzę. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj Janie, Ty jesteś niepoprawny, już zaraz myśli masz kudłate... :lol: :lol: :lol: ja mam męża i to kochanego i kochającego :serce: :serce: :serce: Faktycznie Twój punkt widzenia jest iście męski :lol: :lol: :lol: ... adrenalinka rośnie, bo widziałam Betkę na zdjęciu tylko, a znamy się 5 lat :shock: kobiety patrzą krytycznym okiem na siebie, także muszę i lubię wyglądać dobrze, ale Janku dziękuję za radę typowo męską, która jest też bardzo ważna a i ciekawa :) Mój mąż powiedział, że w worku mi nawet do twarzy... szkopuł w tym, że nie mam takowego w swojej garderobie i nie podzielam też zdania, także będzie kiecka, bo je lubię :lol: :lol: :lol: Janku, to nie jest spotkanie sanatoryjne, ja Betkę znam z zupełnie innego forum, tamto nie ma nic wspólnego z sanatorium, to zupełnie inna bajka :lol:
( a mąż dostał kuksańca pod żebra za worek :o ) :D Pozdrawiam wszystkich :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 66 razy

Post autor: Suzen »

ulanie pisze: ... kobiety patrzą krytycznym okiem na siebie...
Fakt,Kobiety potrafią być zazdrosne,...nawet jeśli nie mają powodów. ;)
Sądzę,jednak,że jak znacie się już 5 lat,nawet w "formie wirtualnej",to jesteście do siebie z pewnością bardzo pozytywnie nastawione. :D 5 lat to ogrom czasu.Na pewno macie wiele wspólnych zainteresowań i zbieżnych poglądów,skoro ta znajomość trwa taki już czas.
Życzę Ci Ulanie ,żeby trwała dalej,a to spotkanie niech ją mocniej ugruntuje. :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ulanie pisze:Oj Janie, Ty jesteś niepoprawny, już zaraz myśli masz kudłate... :lol: :lol: :lol: ja mam męża i to kochanego i kochającego :serce: :serce: :serce: Faktycznie Twój punkt widzenia jest iście męski :lol: :lol: :lol: ... adrenalinka rośnie, bo widziałam Betkę na zdjęciu tylko, a znamy się 5 lat :shock: kobiety patrzą krytycznym okiem na siebie, także muszę i lubię wyglądać dobrze, ale Janku dziękuję za radę typowo męską, która jest też bardzo ważna a i ciekawa :) Mój mąż powiedział, że w worku mi nawet do twarzy... szkopuł w tym, że nie mam takowego w swojej garderobie i nie podzielam też zdania, także będzie kiecka, bo je lubię :lol: :lol: :lol: Janku, to nie jest spotkanie sanatoryjne, ja Betkę znam z zupełnie innego forum, tamto nie ma nic wspólnego z sanatorium, to zupełnie inna bajka :lol:
( a mąż dostał kuksańca pod żebra za worek :o ) :D Pozdrawiam wszystkich :kwiat:
Jestem bardzo poprawnym facetem znanym ze szczerości, bez owijania w bawełnę. Jeśli chodzi o worek to mąż wie w czym żona ładnie wygląda. Skoro ci sypnął komplement to nie powinien dostać kuksańca, to nie fer z twojej strony. Gdybyś miała kłopoty z workiem to mogę ci podesłać kilka za zgodą męża , mam nawet kolorowe.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Suzen, ale mi nie chodzi oto, aby wzbudzić zazdrość w koleżance... ja sama patrzę na siebie krytycznym wzrokiem, dobrze wyglądam, to dobrze się czuje i to wszystko :)
Do Jana: dziękuję za szczerość i przepraszam jeśli Cię uraziłam :kwiat: a za worki dziękuję, też mam takie po ziemniakach a i nawet po cebuli, też kolorowe :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="jan19557"]Ula pytanie tylko przed czym masz większą ardenalinkę? Przed spotkaniem z koleżanką czy jej mężem? ;) ;) ;)
I Ty jesteś poprawny... :?: To jakim cudem mnie tak obrażasz, nie znasz mnie Janku :!:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przepraszam ale nie widzę w tym nic obraźliwego. To tylko żartobliwe pytanie bez żadnych podtekstów. Jeśli poczułaś się tym obrażona to przepraszam . Nie było to moim zamiarem . :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Nie miałem też ma myśli worków jutowych oznaczających upokorzenie ale ładne foliowe z których widziałem całkiem fajną kreację, oczywiście mocno rockową. To też była oczywiście propozycja w formie żartu chcąc nawiązać do wypowiedzi twego męża.
Zablokowany