Witamczapi pisze:Witam Jasmina57, ja znowu za tobą mój numerek to 107840. Poczekamy troszkę ,ostatnio z 85000 było 24 miesiace, a teraz o 20 tys wyżej (1/4) to około 6 miesiecy dłużej,więc mi wychodzi 30 miesięcy !!!!!
To sobie poczekamy
Witamczapi pisze:Witam Jasmina57, ja znowu za tobą mój numerek to 107840. Poczekamy troszkę ,ostatnio z 85000 było 24 miesiace, a teraz o 20 tys wyżej (1/4) to około 6 miesiecy dłużej,więc mi wychodzi 30 miesięcy !!!!!

wrzuciłem na kalkulator ...baron14 pisze:Przez tydzień ubyło zaledwie 475 paranoja do kwadratu

W moim przypadku za pierwszym razem minęło dokładnie tyle miesięcy ile mi NFZ wyliczył -wszystko zależy od schorzenia -tak myślę --raz jest przyśpieszenie innym razem stoimy w miejscu.Ale na wcześniejszy wyjazd nie liczę -chyba że trafię na zwroty.yona pisze:sorry , 3 tyś na miesiąc?Dla przykładu , mojej mamie w lutym minęło 24 miesiące ( złożyła w lutym 2012 ) Też tak odliczała te numerki. Już w styczniu nr spadły do 1 tys, więc zaczęła się pakować
A później na stronie NFZ miejsce nr zastąpiło miejsce skierowania i otrzymała termin wyjazdu na koniec maja
. W sumie jej nie zależało tak bardzo wiec nic się nie stało. Chcę tylko powiedzieć, że to, że nr spadają nie oznacza, że pojedzie się po 20, 24 bo może po 28 miesiacach.