kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Krystyna 60
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2012 17:42

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Krystyna 60 »

halinka03 pisze:Witam Cię Krystyno mam pytanie jak to możliwe że masz nr 4800 i dopiero możesz wyjechać zimą ja mam 3000 tys i mam nadzieję na pażdziernik a w dodatku jeszcze Ci powiedzieli że do Ciechocinka to ja nie wiem jak to jest każdy NFZ ma swoje reguły ..... ja już nie mogę się doczekać kiedy dostanę zawiadomienie o wyjeździe ..... jeśli chodzi o Ciechocinek to nie słyszałam żeby ktoś nie był zadowolony z pobytu tam podobno jest super .... pozdrawiam ......
Witaj halinko03; Chcę Ci odpowiedzieć na twoje pytanie,Więc dzwoniłam do mojego Funduszu bo byłam ciekawa gdzie pojadę?a chciałam nad morze mam niedoczynność tarczycy ale uprzejma pani poinformowała mnie właśnie ze Ciechocinek.No i pytałam się kiedy to nastąpi? wymieniła mi Listopad Grudzień a nawet Styczeń,w styczniu minie mi dwa lata mego oczekiwania,prawdopodobnie u nas w śląskim tyle się czeka.Dlatego martwię się jak jest w Ciechocinku w listopadzie lub zimą pozdrawiam serdecznie :)
Krystyna 60
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2012 17:42

Post autor: Krystyna 60 »

Krystyna 60 pisze:
halinka03 pisze:Witam Cię Krystyno mam pytanie jak to możliwe że masz nr 4800 i dopiero możesz wyjechać zimą ja mam 3000 tys i mam nadzieję na pażdziernik a w dodatku jeszcze Ci powiedzieli że do Ciechocinka to ja nie wiem jak to jest każdy NFZ ma swoje reguły ..... ja już nie mogę się doczekać kiedy dostanę zawiadomienie o wyjeździe ..... jeśli chodzi o Ciechocinek to nie słyszałam żeby ktoś nie był zadowolony z pobytu tam podobno jest super .... pozdrawiam ......
Witaj halinko03; Chcę Ci odpowiedzieć na twoje pytanie,Więc dzwoniłam do mojego Funduszu bo byłam ciekawa gdzie pojadę?a chciałam nad morze mam niedoczynność tarczycy ale uprzejma pani poinformowała mnie właśnie ze Ciechocinek.No i pytałam się kiedy to nastąpi? wymieniła mi Listopad Grudzień a nawet Styczeń,w styczniu minie mi dwa lata mego oczekiwania,prawdopodobnie u nas w śląskim tyle się czeka.Dlatego martwię się jak jest w Ciechocinku w listopadzie lub zimą pozdrawiam serdecznie :)
Myślę ze będę dzwonić o zwroty może udałoby się wcześniej wyjechać.Bo wiesz mam numer obecnie 4600 ale zanim wyślą mi skierowanie na które realizację trzeba czekać około dwa m-ce.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witaj Krysiu dzięki że się odezwałaś ...... wiesz ja się zmartwiłam bo Ty masz 4800 numer a ja 3000 tys to jest mała różnica a powiedzieli Ci że taki odległy termin na wyjazd że już zwątpiłam miałam nadzieję na październik a teraz to już nie wiem ............ myślę że zadzwonię i spytam mniej więcej na kiedy to może mi powiedzą jak trafię na dobry humor pani z NFZ .... Ty też możesz zapytać bo często się słyszy że dają ze zwrotów ..... jak to mówią kto pyta nie błądzi :) jak zadzwonisz to daj znać ok a jak ja coś się dowiem to też napiszę pozdrawiam . ;)
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mirkaj »

Witam ! Jestem tutaj pierwszy raz choc w sanatorium byłam już 3 razy . Po raz pierwszy śledzę kolejkę w internecie , z dzisiejszego podglądu wynika , że jestem na 5100 miejscu . :shock: Wniosek składałam ww lipcu 2011r Pozdrawiam wszystkich czekających
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

witam mirkaj, z jakiego funduszu czekasz? a ja mam już ok 24.500 czekam od maja 2011 :) nfz śląski pozdrowienia
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Witaj Krysiu dzięki że się odezwałaś ...... wiesz ja się zmartwiłam bo Ty masz 4800 numer a ja 3000 tys to jest mała różnica a powiedzieli Ci że taki odległy termin na wyjazd że już zwątpiłam miałam nadzieję na październik a teraz to już nie wiem ............ myślę że zadzwonię i spytam mniej więcej na kiedy to może mi powiedzą jak trafię na dobry humor pani z NFZ .... Ty też możesz zapytać bo często się słyszy że dają ze zwrotów ..... jak to mówią kto pyta nie błądzi :) jak zadzwonisz to daj znać ok a jak ja coś się dowiem to też napiszę pozdrawiam . ;)
Halinko nie odpowiadałam wcześniej bo coś dzieje się z moim kompem już ostatnio nie mogłam wejść na stronę i dlatego tak długo to trwało,a teraz tez miałam problem i musiałam się na nowo zarejestrować,niech cię nie zrazi (nowy kuracjusz) ;) no i dobrze myślisz ze pojedziesz wcześniej odemnie bo jednak jesteś bliżej i myślę ze załapiesz się na pażdziernik. Zadzwoń jak trafisz na panią z humorem to może powie ci gdzie pojedziesz,no i oczywiście daj znać,ja tez poinformuję Cię o wszystkich moich poczynaniach ;) pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mirkaj »

Yoko91 pisze:witam mirkaj, z jakiego funduszu czekasz? a ja mam już ok 24.500 czekam od maja 2011 :) nfz śląski pozdrowienia
Ja z łódzkiego . Nie chciałabym by przyznano mi zimą :!: a wszystko wskazuje na to , że wcześniej to marzenie ściętej głowwy
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

mirkaj :) nie martw się byłam dwa razy zimą luty Świeradów, marzec Lądek Zdrój i było wspaniale zima ma swoje uroki( generalnie jest co robić, jak jeździsz na nartach ) lub lubisz inny sport np. pływanie, :) jak nie sport to może rozrywka :)tańce, koncerty, wycieczki, spacery :) jakoś można sobie zorganizować czas :) zawsze robię sobie plan, aby się nie nudzić.Staram się nastawiać pozytywnie. :) Pozdrowienia :)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Krysiu dziś dzwoniłam do NFZ ..... i muszę się podzielić wiadomością pani była średnio miła powiedziała że prawdopodobnie pojadę dopiero w Listopadzie ............ a jeśli chodzi o to że ja chciałam bliżej tz.... do Inowrocławia to pani powiedziała że muszę napisać pismo i lekarz zdecyduje powiem Ci że mi się humor popsuł bo ja chciałam chociaż w październiku żeby jeszcze pospacerować i nie brać zimowych ciuchów byłam raz w lutym i już nie chce zimą ....... mój numer 2960 zobaczymy .... czy pani z NFZ zawsze ma racje ... myślę że napiszę to pismo a co mi szkodzi .............. pozdrawiam Cię ;) jak masz chwilkę czasami to się odzywaj :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj halinka03 :)

Halinko spróbuj zadzwonić ponownie ale rozmawiaj tylko z Panem a taki tam jest. On jest pod tym drugim nr telefonu.
Ja właśnie z nim załatwiłam w lipcu Krynicę dla przyjaciela. :D

Powodzenia i pozdrawiam :)
Zablokowany