Witaj halinko03; Chcę Ci odpowiedzieć na twoje pytanie,Więc dzwoniłam do mojego Funduszu bo byłam ciekawa gdzie pojadę?a chciałam nad morze mam niedoczynność tarczycy ale uprzejma pani poinformowała mnie właśnie ze Ciechocinek.No i pytałam się kiedy to nastąpi? wymieniła mi Listopad Grudzień a nawet Styczeń,w styczniu minie mi dwa lata mego oczekiwania,prawdopodobnie u nas w śląskim tyle się czeka.Dlatego martwię się jak jest w Ciechocinku w listopadzie lub zimą pozdrawiam serdeczniehalinka03 pisze:Witam Cię Krystyno mam pytanie jak to możliwe że masz nr 4800 i dopiero możesz wyjechać zimą ja mam 3000 tys i mam nadzieję na pażdziernik a w dodatku jeszcze Ci powiedzieli że do Ciechocinka to ja nie wiem jak to jest każdy NFZ ma swoje reguły ..... ja już nie mogę się doczekać kiedy dostanę zawiadomienie o wyjeździe ..... jeśli chodzi o Ciechocinek to nie słyszałam żeby ktoś nie był zadowolony z pobytu tam podobno jest super .... pozdrawiam ......
kolejka do sanatorium...
-
Krystyna 60
- Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2012 17:42
Re: kolejka do sanatorium...
-
Krystyna 60
- Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2012 17:42
Myślę ze będę dzwonić o zwroty może udałoby się wcześniej wyjechać.Bo wiesz mam numer obecnie 4600 ale zanim wyślą mi skierowanie na które realizację trzeba czekać około dwa m-ce.Krystyna 60 pisze:Witaj halinko03; Chcę Ci odpowiedzieć na twoje pytanie,Więc dzwoniłam do mojego Funduszu bo byłam ciekawa gdzie pojadę?a chciałam nad morze mam niedoczynność tarczycy ale uprzejma pani poinformowała mnie właśnie ze Ciechocinek.No i pytałam się kiedy to nastąpi? wymieniła mi Listopad Grudzień a nawet Styczeń,w styczniu minie mi dwa lata mego oczekiwania,prawdopodobnie u nas w śląskim tyle się czeka.Dlatego martwię się jak jest w Ciechocinku w listopadzie lub zimą pozdrawiam serdeczniehalinka03 pisze:Witam Cię Krystyno mam pytanie jak to możliwe że masz nr 4800 i dopiero możesz wyjechać zimą ja mam 3000 tys i mam nadzieję na pażdziernik a w dodatku jeszcze Ci powiedzieli że do Ciechocinka to ja nie wiem jak to jest każdy NFZ ma swoje reguły ..... ja już nie mogę się doczekać kiedy dostanę zawiadomienie o wyjeździe ..... jeśli chodzi o Ciechocinek to nie słyszałam żeby ktoś nie był zadowolony z pobytu tam podobno jest super .... pozdrawiam ......
- mirkaj
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 13:47
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Halinko nie odpowiadałam wcześniej bo coś dzieje się z moim kompem już ostatnio nie mogłam wejść na stronę i dlatego tak długo to trwało,a teraz tez miałam problem i musiałam się na nowo zarejestrować,niech cię nie zrazi (nowy kuracjusz)halinka03 pisze:Witaj Krysiu dzięki że się odezwałaś ...... wiesz ja się zmartwiłam bo Ty masz 4800 numer a ja 3000 tys to jest mała różnica a powiedzieli Ci że taki odległy termin na wyjazd że już zwątpiłam miałam nadzieję na październik a teraz to już nie wiem ............ myślę że zadzwonię i spytam mniej więcej na kiedy to może mi powiedzą jak trafię na dobry humor pani z NFZ .... Ty też możesz zapytać bo często się słyszy że dają ze zwrotów ..... jak to mówią kto pyta nie błądzijak zadzwonisz to daj znać ok a jak ja coś się dowiem to też napiszę pozdrawiam .
- mirkaj
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 13:47
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Ja z łódzkiego . Nie chciałabym by przyznano mi zimąYoko91 pisze:witam mirkaj, z jakiego funduszu czekasz? a ja mam już ok 24.500 czekam od maja 2011nfz śląski pozdrowienia
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Halinko spróbuj zadzwonić ponownie ale rozmawiaj tylko z Panem a taki tam jest. On jest pod tym drugim nr telefonu.
Ja właśnie z nim załatwiłam w lipcu Krynicę dla przyjaciela.
Powodzenia i pozdrawiam