ZEM- TOURIST PUSTKOWO od 26 sierpnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mka151
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2011 21:35

Re: ZEM- TOURIST PUSTKOWO od 26 sierpnia

Post autor: mka151 »

Witaj IGO!
W porównaniu z Tobą, ja mam niedaleko do Pustkowa. Mieszkam niedaleko Szczecina.Planuję jednak wyjazd dość wcześnie,aby sprawy zakwaterowania załatwić w miarę szybko.Pozdrawiam Cię gorąco-M.
iga-iga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2014 19:32
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: iga-iga »

Witaj Marzenko. Ja będę już o 6 rano to szybko się spotkamy . :P :P :P Pozdrawiam
mka151
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2011 21:35

Post autor: mka151 »

O...to będziesz jedna z pierwszych kuracjuszy.Igo....masz może profil na Facebooku ?Łatwiej Cie odnajdę.Podam Ci na wszelki wypadek adres meilowy:[email].pl
Miłych snów.
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

Przepraszam że się wtrącam ale to jest Ośrodek Wczasów Rodzinnych ZEM Tourist Sp. z o.o.
Na stronach internetowych nawet śladu nie ma działalności sanatoryjno-leczniczej czy rehabilitacyjnej. Czy ktoś tam już był i wie coś na ten temat ?
W.
iga-iga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2014 19:32
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: iga-iga »

Witaj .Na tym linku masz wszystko co dotyczy tego sanatorium .http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... em#p195078. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ