Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W Chemiku w Ciechocinku -byłam od 20.07.2014 do 3.08.2014 płaciłam za pobyt 304 zł za 2 osoby dziennie pobyt plus klimatyczne.Warunki za te pieniądze koszmarne.Zrezygnować można -pieniędzy nie zwracają. kolacji-można niejeść -ale zapłacić.W koszarach jest lepiej,wczesny Bierut .Wyjechałam drugiego rano-nigdy więcej.Pozdrawiam Anna/zapomniałam o setce gawronów o4-tej rano i 40 stopniach w pokoju przez 14 dni/