Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
..... wybieram się do tego,...... prawdopodobnie - "ekskluzywnego sanatorium od dnia 1 pażdziernika br. czy ktoś z tego forum posiada też skierowanie do w/w sanatorium
Droga Rzeszowianko, ja wybieram się do Kołobrzega 4.X.2012r miałam mniej sczęścia ponieważ będę w mniej ekskluzywnym sanatorium MSW. Jak planujesz dojechać do celu? Pytam bo ja startowała będę z Tarnobrzega. Pozdrawiam
..ja byłam 2 lata temu w sanatorium MSW- jest to sanatorium po remoncie, pokoje piekne, zabiegi wspaniałe, personel- super-!, jest mozliwośc dołożenia i zamiany zabiegów, bez problemów-!, baza socjalno-rozrywkowa na piatkę z serduszkiem, po prostu-bomba-!!!,blisko do morza, wycieczki katamaranem na wyspę Bornholm, wycieczka do Berlina - zobaczysz na własne oczy resztki"muru berlińskiego" i kawal historii ja jadę pociągiem do Krakowa z przesiadką w Krakowie-Płaszów na sypialny do Kołobrzega -pozdrawiam
Rzeszowianko,
Dziękuję Ci za informacje o MSW,proszę napisz mi czy są tam jakieś szanse na jedynkę? Ja również byłam dwa lata temu w Kołobrzegu w "Sanie". Berlin zwiedziłam, a i gimnastykę wieczorną przy głośnej muzyce na różnych salach ćwiczyłam
Może dane będzie nam się spotkać na rybce?
Czy sprawdzałaś połączenie na liniach Polski- Bus? Można odbyć podróż za bardzo okazyjną cenę. Pozdrawiam
witam serdecznie, .........no cóż szanse na jedynki są znikome w MSW...aczkolwiek są takie.... a co do podroży - nie wybrałabym sie busikiem, bo to za daleko i zbyt mecząca podróz takim wąskim ciasnym samochodzikiem, a po drugie Ci kierowcy nie żałują sobie pedału gazu na takich trasach.......korzystają "ile fabryka dała" Natomiast w kuszetce czy sypialnym mozna leżąc dojechać na miejsce i korzystać już w pierwszym dniu z uroków bałtyckiej bryzy, a nie odpoczywać po męczacej podroży- pozdrawiam
Polski Bus to wygodny autokar dwupiętrowy z Wi-Fi, gniazdkami na prąd i poczęstunkiem. [link] Kursuje również z Rzeszowa. Jeżeli dokona się rezerwacji na odległy termin to podróż np z Warszawy do Szczecina kosztuje 10 zł. Osobiście też wolę jazdę w kuszetce bo można się wygodnie położyć. Pozdrawiam i tak jak sobie, życzę Tobie pięknej pogody w pażdzierniku. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31 lip 2012 09:43 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
...witam...ano właśnie! ja dziś sprawdzałam kursy Busa...jedzie do W-wy...przesiadka.....do Gdańska...a potem...z tymi bagażami w pocie czoła szamotać sie i szukać połączenia z Gdańska-!....szok-!! - zdecydowanie wybieram kuszete a Ty-?