Iwonicz 07.08.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
rademeneslbn
Na forum od: 28 lip 2012 16:49

Iwonicz 07.08.2012

Post autor: rademeneslbn »

Witam
Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś jedzie w podanym w tytule terminie z Lublina? Mój numer kontaktowy 796739528.
Jola
beja61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2012 21:19

Re: Iwonicz 07.08.2012

Post autor: beja61 »

Witam,
jestem z Lublina ale niestety jadę dopiero 30.VIII. Będę w "Biały Orzeł". A Pani gdzie ma przydział? pozdrawiam BEATA
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Witaj,Jolu,jadę też do Iwonicza w tym terminie , jestem z Piotrkowa Tryb,więc ciut nam nie po drodze. Ale może spotkamy się na miejscu? :) Do jakiego sanatorium jedziesz? Ja mam skierowanie do Sanvitu.
pozdrawiam .Małgosia
leszek-krzysztof
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 16:27

WITAJ

Post autor: leszek-krzysztof »

Jestem z Kielc i rowniez jade do Iwonicza a konkretnie do Gornika to po sasiedzku szkoda tylko ze ty dwa dni wczesniej. Milego pobytu
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: WITAJ

leszek-krzysztof pisze:Jestem z Kielc i rowniez jade do Iwonicza a konkretnie do Gornika to po sasiedzku szkoda tylko ze ty dwa dni wczesniej. Milego pobytu
Witaj.Rzeczywiście mój autobus będzie jechał przez Kielce. Czytałam na forum,że Górnik to tez fajne sanatorium.Na pewno będzie zadowolony z pobytu.Życzę Ci super towarzystwa,dobrych zabiegów i miłego pobytu. Być może spotkamy się na Iwonickich ścieżkach.
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Re: WITAJ

Post autor: sandra46 »

Małgosia69 pisze:
leszek-krzysztof pisze:Jestem z Kielc i rowniez jade do Iwonicza a konkretnie do Gornika to po sasiedzku szkoda tylko ze ty dwa dni wczesniej. Milego pobytu
Witaj.Rzeczywiście mój autobus będzie jechał przez Kielce. Czytałam na forum,że Górnik to tez fajne sanatorium.Na pewno będzie zadowolony z pobytu.Życzę Ci super towarzystwa,dobrych zabiegów i miłego pobytu. Być może spotkamy się na Iwonickich ścieżkach.
Górnik to jedeno z najlepszych Sanvit się chowa !
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mój wyjazd do Iwonicza zbliża sie wielkimi krokami. Dlatego też proszę o podpowiedż- czy w pokojach są szklanki,talerzyki,sztućce? Nie wiem czy tarabanić sie z tym całym majdanem,czy też nie? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Po powrocie opiszę wrażenia. :)
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Małgosia69 pisze:Mój wyjazd do Iwonicza zbliża sie wielkimi krokami. Dlatego też proszę o podpowiedż- czy w pokojach są szklanki,talerzyki,sztućce? Nie wiem czy tarabanić sie z tym całym majdanem,czy też nie? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Po powrocie opiszę wrażenia. :)
byłam w Sanvicie w styczniu tego roku szklanki ,talerzyki, czajnik ,radio było po jednym ręczniku na osobę ale ja miałam wszystko swoje.TV do wypozyczenia :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki za pomoc. :!: Super,że zawsze można liczyć na Forumowiczów. :) Pozdrowionka.
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Małgosia69 pisze:Dzięki za pomoc. :!: Super,że zawsze można liczyć na Forumowiczów. :) Pozdrowionka.
bardzo proszę pozdrawiam równie serdecznie miłego pobytu :)
ODPOWIEDZ