Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Sanatorium ZUS /OPŁATA/

Post autor: forumowicz »

Violcia ..Krusia pojechała koncert Madonny ;) .... Wróci rozśpiewana....lub faktycznie coś Jej wypadło...może kompuś naalił :?: Pozdrowionko Violcia :D
forumowicz

SorkI... przed słowem koncert zapomniałam napisać.. "na" :oops:
forumowicz

Specjalnie wstałam i włączyłam laptusia,aby zobaczyć czy Nasza Kruszynka napisała coś o komisji....jednak się dzisiaj nie doczekałam.... Pozdrawiam Cię cieplutko Kruszynko... :cry:
Wszystkim Forowiczom jak i Administratorom Forum.... Życzę spokojnej nocki... D O B R A N O C :!:
forumowicz

:cry: KRUSZYNKO :?: :?: :?:
Dzień Dobry wsztstkim.... To już nie żarty, coś się musiało stać Naszej Kruszynie :cry: ...nie mogłam spać do 2:30 i dopiero wstałam... Piję kawę i sprawdzam forum a tu klops.... Teraz to już nie na żarty się martwię :( ... Jak to jest z człowiekiem,że nie zna osobiście drugiej osoby a darzy ją dużą sympatią :?:
KRUSZYNKO WRACAJ NA FORUM :!: :!: :!: albo powiedz komuś w domu,aby dali znać co z Tobą :!:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Nic się nie stało -kruszynka prosto z komisji pojechała do sanatorium ha,ha,ha -teraz juz wdycha jod ! :lol: wróci to się odezwie.
Kruszynko! zdrowiej , wypoczywaj i pamiętaj o nas :) Buziaka Ci posyłamy hej! ;)
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

bławatek0
chciałabyś więcej informacji na temat sanatoium w sobieszewie i zabiegów jakie tam mają, ja już pisałam w wątku wyjeżdam do sanatorium - tam jest temat sanatorium alma jantar w sobieszewie - przejrzyj bo to kilka stron tylko a wypowiadają się też inni kuracjusze którzy tam byli, co prawda niektóre wypowiedzi nie należą do kulturalnych osób, ale niestety takie osoby na turnusach też się zdarzją, ot zycie, ale życzę ci milej lektury - napewno dowiesz dużo więcej a nie chce zaśmiecać tego tematu, ;)
forumowicz

Dziękuję :) Stokrotko,ale nie mogę tego tematu znaleźć... w wynikach wychodzi mi Twój wpis..
forumowicz

Stokrotko,ale ze mnie ciemnogród... ja szukałam wpisując u góry tytu,ł zamiast u dołu wyszukać tytuł tematu...ale tego jest ogrom :o .nie dam rady... dowiem się u źródła... Jeszcze raz dziękuję :)
forumowicz

blawatek0 pisze:Specjalnie wstałam i włączyłam laptusia,aby zobaczyć czy Nasza Kruszynka napisała coś o komisji....jednak się dzisiaj nie doczekałam.... Pozdrawiam Cię cieplutko Kruszynko... :cry:
Wszystkim Forowiczom jak i Administratorom Forum.... Życzę spokojnej nocki... D O B R A N O C :!:
Witam :) jestem ,żyję poczekam jeszcze dwa tygodnie :lol: :lol: pani doktor mnie "przeczołgała" po dodatkowe badania ,uznała ze malutko w tym serduszku problemów i zobaczymy a bławatek ja do Ciebie nie tylko odpisałam na maila i posłałam fotki :o ale też i kwiaty :) :)
buzka
forumowicz

Witajcie :) :) Kochani :roll: :roll: :roll: ja się dobrze dzisiaj mam ,wczoraj było gorzej nieco ,al co tam :) to nawet nie szanowna komisja tylko pogoda i inne czynniki :( Poczekam jeszcze dwa tygodnie na decyzję ponieważ miałam mało aktualnych badań ups :shock: zobaczymy .Ale dzisiaj nie z rozpaczy i nie z radości ale tak po prostu wypiję lampkę czegoś :lol: :o dobrego
pozdrawiam serdecznie :roll: :roll: :roll:wszystkich oczywiście :)
Zablokowany