Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kowalski postanowił zrobić żonie niespodziankę. Poszedł do fryzjera, zgolił wąsy, brodę, przystrzygł krótko włosy. Kiedy wrócił, żona rzuciła mu się na szyję i zaczęła namiętnie całować.
- "Wiedziałem kochanie, zę zrobię ci niespodziankę!"
- "Och, to ty?!" - krzyknęła speszona żona.
Na wyspie jest trzech rozbitków: dwudziestolatek, czterdziestolatek i siedemdziesięciolatek. Na sąsiedniej wyspie była naga dziewczyna. Dwudziestolatek rzuca się w fale i krzyczy:
- Płyńmy do niej!
Na to czterdziestolatek:
- Spokojnie Panowie, zbudujmy najpierw tratwę.
A siedemdziesięciolatek:
- Panowie, po co! Stąd też dobrze widać.
Rodzina siedzi przy obiedzie.
Syn pyta ojca: - Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety. Jak ma 20 lat są jak
melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne,
ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn - Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała: też trzy, zależnie od wieku
faceta. U dwudziestolatka jest jak dąb twardy i potężny. Jak facet ma
30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce
jest jak choinka na Boże Narodzenie.
- Jak choinka? - dziwi się córka. -
- Tak, drzewko jest martwe i ma wiszące
bombki tylko dla ozdoby...
Mężczyźni
Prawda I
Mężczyzna rozwija się do trzeciego roku życia. Potem już tylko rośnie...
Prawda II
Mężczyzna jest jak telefon: albo zajęty, albo pomyłka, albo poza zasięgiem.
Prawda III
Wszyscy mężczyźni są tacy sami. Ale jednak jest coś, co odróżnia ich od siebie!... Tablice rejestracyjne ich samochodów.
Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.
Żona mówi:
- Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie!
A mąż na to:
- No kur*a mać! Czy ja Ci wyrywam gabkę z ręki jak zmywasz naczynia?!
Spotykają się dwie sąsiadki. Jedna do drugiej mówi: Oj proszę pani, jaka ja chora jestem. Nerki wysiadają, wątroba puchnie, serce ledwo kołacze....Na to sąsiadka: oj pani Krysiu, chyba nie jest tak żle. Wczoraj widziałam jak wychodził od pani pan Józek, dzisiaj pan Tadek....Na to oburzona Krysia- No naprawdę! Jedną, jedyną część ciała człowiek ma zdrową i to mu zazdroszczą!