Pomarzmy trochę...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Re: Pomarzmy trochę...

Post autor: Sloneczko »

Marzenia wywołują piękno w mojej duszy, lekkość na sercu i wspaniały uśmiech na twarzy :D Marzyłam ostatnio o czymś dobrym i miłym ;) :D ......... Powiem wam, że marzenia się :) :) spełniają
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

adasko pisze:Widzę z okien podróżnych ,przyglądam im się i wiesz co :kwiat: szukam między nimi Twych rozwianych włosów :(
Adasko, lubię czytać, co piszesz....chyba jestes romantykiem.....Dobrze, że masz komu te miłe słowa pisać :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

basiat pisze:
adasko pisze:Widzę z okien podróżnych ,przyglądam im się i wiesz co :kwiat: szukam między nimi Twych rozwianych włosów :(
Adasko, lubię czytać, co piszesz....chyba jestes romantykiem.....Dobrze, że masz komu te miłe słowa pisać :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam
Basiu :kwiat: adasko pisze dla wszystkich Pań....jest bardzo miły nie pomijajac żadnej z nas...mało tutaj takich na forum ;) a wystarczy tak niewiele :kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

A ja myślę Małgosiu, ze za tymi "bezosobowymi" slowami kryje się jednak jedna konkretna kobieta- Jego kobieta :D :D :kwiat: Ale skoro inne Panie mogą mieć z tego także przyjemnośc, to bardzo miłe :serce:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

a ja po tych kilku dniach upalnych mam takie całkiem zwykłe marzenie :) nogi w wodzie, głowa pod parasolem lub w głębokim cieniu i...nic nierobienie :D pozdrawiam wypoczywających i pracujących :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

basiat pisze:A ja myślę Małgosiu, ze za tymi "bezosobowymi" slowami kryje się jednak jedna konkretna kobieta- Jego kobieta :D :D :kwiat: Ale skoro inne Panie mogą mieć z tego także przyjemnośc, to bardzo miłe :serce:
Basiu masz rację..zgadzam sie z Tobą :kwiat: to sa slowa kierowane do konkretnej kobiety :kwiat: :kwiat: i to jest fajne w tym wszystkim
adasko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2014 17:22

Post autor: adasko »

Były takie dnie że chciałbym aby wiecznie trwały i marzenia się spełniały .Są osoby których obecność pożądamy ale czasem w lusterku wstecznym ich oglądamy :cry: i brakuje ich nam obok aby można się przytulić ,pocałować i takie dni celebrować ;) :Di powiedzieć chwilo trwaj wiecznie . :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 67 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Suzen »

Marzeniami "jesteśmy głową "w chmurach,a stąpamy po twardym gruncie. ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Sa takie dni, w których chce się schować sama przed sobą....boje się wtedy swoich marzeń...są takie odważne, młodzieńcze, takie proste a zarazem trudne do zrealizowania....
I wtedy tak sobie myślę z lękiem..... co będzie jak rzeczywiście sie spełnią :roll:
adasko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2014 17:22

Post autor: adasko »

Przecież one są cudne więc niech się spełniają i realności nabierają ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ