Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kuty pisze:Witam i pozdrawiam.
Dostałem info z NFZ-u o kolejce .!!!!!
Na dzień 16.06.2014r byłem 27791, dziś 27005 - to mnie chyba emerytura prędzej dosięgnie , niż wyjadę do sanatorium !!!!!!!!
Jak kolejka spada po 700 osób miesięcznie to wyjazd za 3 lata , ze śmiechu aż mnie wątroba zabolała, he he he !!!
Spokojnie . Minie okres wakacyjny i spadki będą większe wyjedziesz w okresie takim jak masz napisane w informacji z NFZ
Pozdrawiam i wytrwałości
16 lipca 2014 r lekarz wypisał mi skierowanie do sanatorium .Tego samego dnia osobiście zaniosłam je do NFZ w Gdańsku.Dziś otrzymałam odpowiedz z NFZ informujące mnie , iż zakwalifikowałam się na Uzdrowiskowe Leczenie Sanatoryjne Dorosłych o profilu leczenia : Choroby Reumatologiczne .Przewidywany czas oczekiwania na realizację skierowania na leczenie uzdrowiskowe wynosi około 17 miesięcy .Jednocześnie zostałam poinformowana , iż na dzień sporządzenia niniejszego wydruku jestem 28637 osobą oczekującą w kolejce.
No cóż , pozostaje mi tylko c i e r p l i w i e oczekiwać na swoją kolejkę
Sprawdzając dzisiaj przeglądarkę mój numerek to - 25570, czyli od 16 czerwca spadło 2200............ !!!!
Nie wiem, czy to dużo czy mało ?
Trza czekać.....!!!!
16 lipca 2014 r lekarz wypisał mi skierowanie do sanatorium .Tego samego dnia osobiście zaniosłam je do NFZ w Gdańsku.Dziś otrzymałam odpowiedz z NFZ informujące mnie , iż zakwalifikowałam się na Uzdrowiskowe Leczenie Sanatoryjne Dorosłych o profilu leczenia : Choroby Reumatologiczne .Przewidywany czas oczekiwania na realizację skierowania na leczenie uzdrowiskowe wynosi około 17 miesięcy .Jednocześnie zostałam poinformowana , iż na dzień sporządzenia niniejszego wydruku jestem 28637 osobą oczekującą w kolejce.
No cóż , pozostaje mi tylko c i e r p l i w i e oczekiwać na swoją kolejkę
Tyle w temacie .
Pozdrawiam Wszystkich .
Poprzednim razem składałam wniosek w lipcu, pojechałam w listopadzie ..dlatego teraz czekam do stycznia, lutego żeby dostać termin wiosenno - letni, bo jesienią czy zimą to już bym nie chciała ...