DOBRE SANATORIUM-DOBRE WARUNKI

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: DOBRE SANATORIUM-DOBRE WARUNKI

Post autor: forumowicz »

Witaj Basiu :) dziękuję za info .Tak zrobię będę zabiegała o Równicę :) może się uda :?: ;)
Pozdrawiam serdecznie :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Dzięki Basiu z Olsztyna. Czytając wpisy można wiele się dowiedzieć o kolejnych uzdrowiskach. Wykorzystam też
podpowiedzi z innych działów, jak wpłynąć na oddział NFZ, by przydzielił wybrane sanatorium.
Kruszynko 1958...jeśli w nicku cyfry to data urodzin, to młodą jesteś jeszcze. A z temperamentu wyrażanym
we wpisach to hożą, szczupłą dzierlatką... :D
Tak drzewiej w naszej młodości nazywali zgrabne, inteligentne dziołchy niekoniecznie z lubelskiego .
Pozdrawiam :)
forumowicz

Dzi miły jestes i ta dzierlatka :lol: :lol: a co do młodości...prawdopodobnie przeminęła ,ale uroda pozostała :lol: :lol: pozdrawiam
forumowicz

Właśnie kupiłam 9 dni w Szczawnicy hm dwójkę oczywiscie ;) tanio u Pani w Gacówce ,sympatyczny obiekt nad samym Dunajcem polecam ,poniewaz kiedyś już byłam i jest ok :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Dobre sanatorium - dobre warunki. Kruszynka wybrała komercyjne uzdrowisko w Gacówce.
Jeszcze nie słyszałem o dziewięciodniowym leczniczym turnusie :). Ale jeśli pokój dwuosobowy to zabiegi
na miejscu ? :D. A potem dla ochłody spływ Dunajcem. Z uśmiechem tak to oceniam- jak w temacie :).
Kruszynka wpisze ocenę jak wróci :) :) :). Miłych dni w tym tygodniu. Pozdrawiam.
forumowicz

..KOmercyjne uzdrowisko w Gacówce :lol: :lol: O tak tak, :lol: to kwaterki dla zakochanych :lol: o też spływ Dunajcem i nie tylko.
O zabiegach nie opowiem ;) ;) też miłego tygodnia dzi :)
Abir
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2011 14:49

Post autor: Abir »

Gacówka nad Dunajcem czy Grajcarkiem :) ?
forumowicz

Nad Grajcarkiem obok Dunajca :lol: :lol: wybierasz się :roll: :?: zapraszam ,bedzie nas wiecej ;)
Abir
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2011 14:49

Post autor: Abir »

Dzi , zabiegi będą a jeśli tak znaczy będzie i rehabilitacja ;) a jeśli rehabilitacja będzie dobra to 9 dni wystarczy :) :) . Owocnego zabiegania Kruszynko ! Żeby Ktoś mógł odpoczywać, ktoś musi pracować a z urlopem u mnie już cieniutko :(
forumowicz

Trudno się mówi ja pracuję teraz 24 h ,a potem się bawię :lol: :)
ODPOWIEDZ