opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju
-
smerfetka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 20 wrz 2011 15:37
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju
Myślę, że trafiłaś na dobre sanatorium, powinnaś być zdowolona, czego Ci życzę z całego
Witaj Smerfetka ja nie papa Smerfsmerfetka pisze:Jadę do Iwonicza sanatorium Górnik od 22,08. proszę napiszcie opinie o tym sanatorium jadę po raz pierwszy
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
Lepiej trafić nie mogłaś. SUPER! Wszystko na miejscu...i tańce na miejscu w kawiarence. Po prostu SUPER! Miłego pobytusmerfetka pisze:Jadę do Iwonicza sanatorium Górnik od 22,08. proszę napiszcie opinie o tym sanatorium jadę po raz pierwszy
Będąc w Iwoniczu na urlopie skorzystałam z okazji by zaglądnąć do kawiarenki słynnego "Górnika" i cohala5102 pisze:Lepiej trafić nie mogłaś. SUPER! Wszystko na miejscu...i tańce na miejscu w kawiarence. Po prostu SUPER! Miłego pobytu
"Górnik" jako sanatorium ok. Kawiarenka również. Natomiast muzyka /jest to moje zdanie/ pozostawia wiele do życzenia. Mało utworów nowych, covery wykonywane bardzo słabo.
"Górnik" jako sanatorium ok. Kawiarenka również. Natomiast muzyka /jest to moje zdanie/ pozostawia wiele do życzenia. Mało utworów nowych, covery wykonywane bardzo słabo.
No baaaaaaa Krakowiak bije wszystkich na głowę bez 2 zdań
-
grudzien
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2010 16:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki