Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgonia pisze:Dla mnie tez Krynica oookropna, byliśmy w Wysowej w drugi dzień świąt a w powrotnej drodze zachaczylismy o Krynice, tłumy ludzi , samochody , hałas pisk jak tam możan wypoczywać
Po prostu nie jeździ się tam w okresie świąt i wszelkich ferii,poza tym życia nie spędza się na ulicach.Nie przepadam za "kurortami",ale akurat Krynica jest ok.Jest gdzie pochodzić,organizowanych jest wiele wycieczek,samemu można zrobić wiele wypadów.
Ja jak by nie patrzeć mam tam wiele czasu,a jestem o całe 500 km bliżej gór,Słowacji i Węgier.
Ponadto jak będę w przyszłym roku zapraszam Ciebie na spacer z kijkami o 6 rano.Poza ptasimi trelami i miłymi pozdrowieniami od spotykanych ludzi innych odgłosów nie uświadczysz.
graza pisze:Witaj Ewa56
Wróciłam z Krynicy 14 lipca i nadal jestem nią zauroczona a byłam już z przerwami kilka razy.Zieleń ,atmosfera i klimat kurortu to jest to co przyciąga i chce się wracać . Już tęsknie za nią. Zyczę wspaniałej pogody ,udanych zabiegów , miłego fajnego towarzystwa i optymistycznego nastawienia a wszystko inne będzie udane .Pozdrawiam
Witaj Dziękuję za miły komentarz:) Ciesze się,że napisałaś pozytywnie.Aż chce się jechać. Mam nadzieje,że również będzie fajnie.Pozdrawiam bardzo serdecznie