Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam,osobiście wybrałabym Continental.Wprawdzie nie byłam w nim tylko w sanatorium obok.Było to ładnych parę lat wstecz,ale słyszałam ,że obiekt jest po remoncie no i jest basen.Praktycznie wszędzie dość blisko,no i na forum raczej dobrze się czyta o Continentalu.
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
Podpowiedzcie proszę gdzie w Ustroniu Górskim oczywiscie można nie za droga a fajnie pomieszkać ,tak gdzieś w pobliżu Równicy Mam na myśli sanatoria stateczki a może kwatery prywatne Dziekuje za wszystkie namiary.
Witaj Kruszynko Ja polecałabym Zameczek . Mieszkałam tam 2 lata wstecz. Na zabiegi do równicy blisko, karczma kilka kroków w dół, miejsce idealne . Fajnie jest u Ewy ale tam pokoje tylko 2 os. i płacić trzeba x 2 i "Pod 5" ale tu już do Równicy dalej. Warto zapoznać się z ofertą hotelu Ziemowit. Pozdrawiam
Witam kruszynka1958 Polecałbym Polanice Zdrój-Wielką Pieniawe,choć z drugiej strony wolałbym żebyś pojechała ze mną do Szczawna Wróciłem niedawno i jestem pod ogromnym wrażeniem. Pogoda piękna i zabiegi w sam raz oraz kolorowa fontanna w weekend,zabawa w Zdrojowej lub Merlinie Pozdrawiam Serdecznie.
Polecam Kudowę z pięknym Zameczkiem a w nim basen Słoneczne termy z wodnymi masażami, natryskami po prostu XXI wiek -ja tam byłam z NFZ ale ZUS -u chyba tam nie ma. A w ogóle obiekt ten ma wkrótce przejść na komercję więc miałam szczęście tam być i jeszcze mieć taką pogodę przez 21 dni jak w Egipcie.