opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
smerfetka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2011 15:37
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju

Post autor: smerfetka »

Jadę do Iwonicza sanatorium Górnik od 22,08. proszę napiszcie opinie o tym sanatorium jadę po raz pierwszy
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju

Post autor: Lewek »

Smerfetka poczytaj sobie tu o Górniku : http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... d%5B0%5D=3
Myślę, że trafiłaś na dobre sanatorium, powinnaś być zdowolona, czego Ci życzę z całego :serce:
Awatar użytkownika
medman
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2014 12:51
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: medman »

super sanatorium. Już w innym wątku o tym pisałem. Wszystko na miejscu, wszystko czyste i zadbane. Miła atmosfera. Chciałbym tam kiedyś wrócić.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

smerfetka pisze:Jadę do Iwonicza sanatorium Górnik od 22,08. proszę napiszcie opinie o tym sanatorium jadę po raz pierwszy
Witaj Smerfetka ja nie papa Smerf :lol: nie wiem jak długo zabawisz w Górniku jeśli dłużej niż do 3 września to zarezerwuj jakiś stolik ja dojadę ;) :kwiat:
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: hala5102 »

smerfetka pisze:Jadę do Iwonicza sanatorium Górnik od 22,08. proszę napiszcie opinie o tym sanatorium jadę po raz pierwszy
Lepiej trafić nie mogłaś. SUPER! Wszystko na miejscu...i tańce na miejscu w kawiarence. Po prostu SUPER! Miłego pobytu :)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

hala5102 pisze:Lepiej trafić nie mogłaś. SUPER! Wszystko na miejscu...i tańce na miejscu w kawiarence. Po prostu SUPER! Miłego pobytu :)
Będąc w Iwoniczu na urlopie skorzystałam z okazji by zaglądnąć do kawiarenki słynnego "Górnika" i co :?: i jestem zawiedziona :!:
"Górnik" jako sanatorium ok. Kawiarenka również. Natomiast muzyka /jest to moje zdanie/ pozostawia wiele do życzenia. Mało utworów nowych, covery wykonywane bardzo słabo. :( Moim zdaniem do zabawy /jeśli chodzi o muzykę/ w Iwoniczu nadaje się "Krakowiak". 8-) Pozdrawiam :)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Będąc w Iwoniczu na urlopie skorzystałam z okazji by zaglądnąć do kawiarenki słynnego "Górnika" i co :?: i jestem zawiedziona :!:
"Górnik" jako sanatorium ok. Kawiarenka również. Natomiast muzyka /jest to moje zdanie/ pozostawia wiele do życzenia. Mało utworów nowych, covery wykonywane bardzo słabo. :( Moim zdaniem do zabawy /jeśli chodzi o muzykę/ w Iwoniczu nadaje się "Krakowiak". 8-) Pozdrawiam :)[/quote]
No baaaaaaa Krakowiak bije wszystkich na głowę bez 2 zdań :serce: :kwiat:
Ramona
Na forum od: 22 lip 2014 10:12
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ramona »

Witam kuracjuszy . Mam pobyt wrześniowy . Uprzejmie proszę o aktualne informacje o Górniku w Iwoniczu.Czy jest możliwość załatwienia jedynki?Jakie wyposażenie pokoi?Czy dostępny internet ? Pozdrawiam
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: grudzien »

Ramona, w Górniku są pokoje jednoosobowe, lecz trzeba wcześniej rezerwować, jest również dostęp do internetu. Jest dużo pozytywnych opinii na forum.
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: bodana2 »

Wróciłam z Górnika 20 lipca. Jestem bardzo zadowolona. Chętnie odpowiem na pytania. Polecam wszystkim to sanatorium.
ODPOWIEDZ