Kołobrzeg Etna - Weneda

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Re: Kołobrzeg Etna - Weneda

Post autor: lukas385 »

Właśnie mineła mi połowa turnusu w Sanatorium "Etna-Weneda" w Kołobrzegu. Jest super. Pokoje bardzo fajne, nie za małe, nie za duże, a jak komuś się trafi pokój zrobiony z apartamentu, tak jak mi to już wogóle luksus. W każdym pokoju czajnik i telewizor. Fakt, że więcej kanałów niemieckich niż polskich, ale kto noramlny siedzi w pokoju nad morzem w lipcu. Do plaży pzez park i obok Sanatorium Bałtyk to około 3-5 minut spaceru. Naprzeciwko wyjścia sklep, ale ceny troszczkę drogie. Około 8-10 minut spaceru od Etny-Wenedy jest Biedronka :D Obsługa miła, począwszy od Pań i Pana Leszka z Recepcji, Pań i Panów Rehabilitantów, Obsługę restauracji/jadalni/stołówki a skończywszy na Paniach Sprzątaczkach i Panach Konserwaorach. Zabiegi wykonywane profesjonalnie z dbałością o Pacienta/Kuracjusza. Poi prostu jest super, i kiedy nadaży mi się jeszcze okazja żebu tutaj przyjechać to na pewno z niej skorzystam. A komu nie się nie podoba tutaj to niech nie przyjeżdża, nie pisze głupot i idzie w okolice kołobrzeskiego Mola i udusi się w wielkim, zasolonym, bałtyskim stawie! Koniec ;D
Graziaa
Na forum od: 03 lip 2012 18:32

Post autor: Graziaa »

Witaj blondi! Miło że ktoś dał znak że jedzie w tym samym terminie co Ja. Właśnie dostałam skierowanie do WENEDY. Jak przeczytałam te złe opinie to ...... załamałam się!!! Czyż naprawdę może być tam aż tak zle? Ale szukałam szukałam i jak się okazałao to chyba naprawdę niektórzy ludzie myśla ze jadą do spa :lol:
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2011 19:38

Post autor: sewa »

Lukasz 385 proszę odpisz na moje pytania
Czy jest jakiś sprzęt plażowy?
Na jakie zabiegi i w jakiej ilości można liczyć?
Telewizor płatny ?
Nie wiem co zabrać ze sobą,oczywiście oprócz dobrego chumoru.