Prewencja ZUS
-
smakija1
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 maja 2014 21:17
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Prewencja ZUS
Faktycznie ,ja byłam na komisji 9 maja wyjazd 24 wrzesień ,też mi powiedziano ,że tylko do 200 km,a więc nie ma możliwości w góry lub nad morze,-komisja Tomaszów Mazowiecki.Tak że to żadne uzdrowiska i kurorty,ZUS nastawia się na zabiegi a nie walory klimatyczne.Wyboru dużego nie miałam Poddębice i Aleksandrów Kujawski .Wybrałam to drugie bo do Ciechocinka 7 km,Na komisji bez problemu ,ale jade z ZUS pierwszy raz .Zobaczymy jak bedzie napewno sie odpocznie ,też nie jestem na zwolnieniu lekarskim,jak tak pomyśle to na zwolnieniu gdzie płacił mi zus byłam ostatnio 9 lat tamu.Chyba musze to nadrobić ? pozdrawiam
Witaj Beata, ja z mazowieckiego byłam w tym roku w Polańczyku. Miałam do wyboru kilka miejscowości także górskich. PozdrawiamBeata123 pisze:Jeszcze jedna uwaga, z mazowieckiego ZUS wysyła tylko w pasie środkowej Polski. Na biurku w pokoju leży mapa z zaznaczonymi ośrodkami, do wyboru : Uniejów, Osieczek, Poddębice , i jeszcze kilka których nie pamiętam... Nie mamy możliwości ani nad morze ani w góry
-
Beata123
- Kuracjusz

- Na forum od: 07 wrz 2012 08:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
Witaj, Nika ...szczęściaronika731207 pisze:Witaj Beata, ja z mazowieckiego byłam w tym roku w Polańczyku. Miałam do wyboru kilka miejscowości także górskich. PozdrawiamBeata123 pisze:Jeszcze jedna uwaga, z mazowieckiego ZUS wysyła tylko w pasie środkowej Polski. Na biurku w pokoju leży mapa z zaznaczonymi ośrodkami, do wyboru : Uniejów, Osieczek, Poddębice , i jeszcze kilka których nie pamiętam... Nie mamy możliwości ani nad morze ani w góry
Pozdrawiam