Chce męża zabrać na fajfy, dancing, zafundowac mu masaż....jak wiecie wróciłam z Iwonicza Zdrój i wolałabym uniknąc takich "niespodzianek" jakie tam zastałam. Wiem,ze niektóre sanatoria mają fajne oferty promocyjne, dzie za małe pieniadze mozna "pomieszkac". Wsakzcie mi fajne miejsce
Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?
-
forumowicz
Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?
Chciałabym wyjechac prywatnie z męzem do sanatorium na 7-10 dni. Najbliżej mamy do Kudowy, Polanicy Zdrój i oczywiscie do innych miejscowości w tej okolicy. Proszę o polecenie mi fajnego osrodka o dobrych warunkach mieszkaniowych, dzie pokoje w standardzie maja WC, TV i internet. Nie musi byc exlusiv, ale żeby było godnie
Chce męża zabrać na fajfy, dancing, zafundowac mu masaż....jak wiecie wróciłam z Iwonicza Zdrój i wolałabym uniknąc takich "niespodzianek" jakie tam zastałam. Wiem,ze niektóre sanatoria mają fajne oferty promocyjne, dzie za małe pieniadze mozna "pomieszkac". Wsakzcie mi fajne miejsce
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?
Witaj Jovanko
Polecam Tobie te ośrodki w których byłam prywatnie i nie miałam jakichkolwiek zastrzeżeń, zatem:
- Polanica Zdrój "Wielka Pieniawa",
- Duszniki Zdrój "Jan Kazimierz",
- Kudowa Zdrój "Brystol " sanatorium MSWiA
Wybór należy do Ciebie
Pozdrawiam
Polecam Tobie te ośrodki w których byłam prywatnie i nie miałam jakichkolwiek zastrzeżeń, zatem:
- Polanica Zdrój "Wielka Pieniawa",
- Duszniki Zdrój "Jan Kazimierz",
- Kudowa Zdrój "Brystol " sanatorium MSWiA
Wybór należy do Ciebie
Pozdrawiam
-
forumowicz
Selene- jak zwykle pomocna kobietka
Własnie zobaczyłam strone Wielkiej Pieniawy i troche mnie zszokowały ceny. Ale zaraz obejrzę reszte polecanych przez Ciebie ośrodków- może coś wybiore. Dziękuje i..czekam na dalsze rady 
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Witaj Jovanko ! Obiekty ok ale ceny
zgadzam się z Selene ale Bristol ok byłam tam w ubiegłym roku. Gdyby , któreś z Was może mąż ( bo rozumiem ze 69 to Twój rocznik) miał 50 lat to bardzo polecałabym Gwarek . Z zewnątrz nieciekawy ale wewnątrz lepszy niż wiele budynków sanatoryjnych (łazienki, mebelki nowe) . Koszt 5 dni: śniadania i obiadokolacje 400 zł. Odwiedzałam tam znajomych ale taka cena to dla takich ciut starszych
młodsi płacą drożej i już może nie jest to oferta taka korzystna. Ładne pokoje dla prywatnych są w Polonii i Zameczku. Koniecznie daj znać co wybierzesz - takie informacje zawsze w cenie
Pozdrawiam i miłego wypoczynku !
Zosia
Zosia
-
forumowicz