Iwonicz Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
barkon
Na forum od: 29 cze 2014 22:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Iwonicz Zdrój

Post autor: barkon »

Ktoś jedzie samochodem do Iwonicz Zdroju 30 czerwca?
Był ktoś w sanatorium Górnik w Iwoniczu?
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Re: Iwonicz Zdrój

Post autor: baron14 »

Te sanatorium ma dobre opinie tu na forum ja tam byłem ale tylko w części taneczno barowej ze 2 lata temu , jedyny minus to brak basenu ale jest w w sąsiednim ośrodku . Tu masz post z tego sanatorium ,,,[link] życzę super pogody , super towarzystwa do spacerów , piweczka , kawy jaki potańczenia no oczywiście zabiegów i zdrowia ZIGI
Ostatnio zmieniony 02 lip 2014 23:58 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
medman
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2014 12:51
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: medman »

barkon pisze:Ktoś jedzie samochodem do Iwonicz Zdroju 30 czerwca?
Był ktoś w sanatorium Górnik w Iwoniczu?
Bylem w Górniku.
Rewelacja.
Baza zabiegowa na miejscu.
Kawiarenka z parkietem na miejscu. Pan prowadzacy tańce rewelacyjny. Muzyka też.
Miałem jedynkę. Warunki bardzo fajne. Czysto, schludnie, domowo. Możliwość wyboru posiłków pomiędzy różnymi dietami. Oczywiście na początku.
Gorąco polecam.
Awatar użytkownika
medman
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2014 12:51
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: medman »

I jeszcze coś...
po przyjeździe autobusem do Iwonicza-Zdrojum warto rozejrzeć się w okolicach przystanku.
Powinien stać tam busik, który kuracjuszy z walizkami dowozi bezpłatnie do Górnika.
A że jest stromo pod górkę, warto skorzystać.
ODPOWIEDZ