Piwniczna Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
iza333
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2014 19:12
Staż sanatoryjny: 2

Piwniczna Zdrój

Post autor: iza333 »

Jakieś świeże opinie o Limbie w Piwnicznej
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Re: Piwniczna Zdrój

Post autor: Princi »

Witaj iza333 :kwiat: Byłam w Limbie 4 lata temu ale jeżeli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.Może odezwie się ktoś kto był niedawno i poda Tobie najświeższą opinię.Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Jakoś nikt nie był ostatnio w Limbie w takim razie opiszę moje spostrzeżenia :roll:Pobyt w listopadzie,miejscowość piękna,ośrodek mniej.Według mnie przydałby się remont. Mieszkałam w pokoju dwuosobowym z łazienką.Czajnik był na korytarzu a telewizor trzeba było wykupić.W pokoju było radio. Zabiegi na miejscu,wodne też, niestety nie było basenu.Personel miły i kompetentny. Posiłki smaczne i porcje wystarczające(mój osąd). Kawiarenka w budynku ale jeżeli dobrze pamiętam to współlokatorka płaciła za wstęp. Mieliśmy zorganizowane ognisko z kapelą i pieczeniem kiełbaski. Bardzo sympatyczny pan przewodnik który zabierał chętnych na wypady po okolicy.Wycieczki wyjazdowe jak wszędzie:Zakopane,Stary Sącz,Poprad. Dokładnie niestety nie pamiętam. Teraz mniej miłe wspomnienia.W naszym pokoju zarwane łóżko.Codzienny problem z dopływem ciepłej wody.Wiem,że były problemy z ogrzewaniem(zimne grzejniki). Schody,wszędzie schody i brak windy.Policzyłam to codziennie "zaliczałam" ich 400 i tak cały turnus.Dla mnie skończyło się w szpitalu. Gdyby nie moje problemy ruchowe to byłby to udany wyjazd :) Iza 333 :kwiat: mam nadzieję,że pomogłam a nie przestraszyłam :)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Witam ja byłem w listopadzie 2010 w Limbie , zgadza się co do minusów ( brak czajnika w pokoju , brak wind i jedna upierdliwa pielęgniarka oraz grajek ostatnie balety kompletnie pijany , tak za wstęp były opłaty TV w pokoju płatne - na korytarzu ogólnie dostępne ) . Jeśli chodzi o plusy to ( fakt przewodnik właściwy człowiek na właściwym miejscu , zabiegi super - personel wykonujący super , jedzenie dobre , okolica że chce się ją zwiedzać , fajna pijalnia , tam tez były tańce ) Jednak najważniejsze jest to by było fajne towarzystwo jakie ja miałem , robiliśmy wypady między innymi do Krynicy . Ja osobiście życzę fajnej pogody , super towarzystwa , jak i zdrowia
iza333
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2014 19:12
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: iza333 »

:D Bardzo dziękuję za Wasze opinie. Jade z mniejszą już nieśmiałością. Pozdrawiam,Iza
ODPOWIEDZ