Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Najbrzydszy mecz jaki do tej pory był na Mundialu nie jestem złośliwy,ale za takie potraktowanie piłkarzy Hondurasu przez Francuzów należy im się nauczka,nie widzę przed nimi wielkiej kariery przy takiej grze
agunia3 pisze:A...to może ja jestem przewrażliwiona
Witam-Aguś Ty po prostu oglądasz co do kartek to trochę ich już było,czerwone 2 a żółtych dużo więcej,Niemiecka machina przerobiła Portugalię na miazgę zobaczymy czy się pozbierają
Czyli nie jestem przewrażliwiona? Też jestem ciekawa czy Portugalia się pozbiera, ciężko mi było obstawić wynik bo to dwie mocne drużyny a tu taka niespodzianka...
A tak w ogóle to witaj Andrzej