Krynica Zdrój od 19.06.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 08:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 1 raz

Re: Krynica Zdrój od 19.06.2014

Post autor: Wanda Maz »

Haha Malwina szaleje ale w granicach. Napisz o której przejdziemym będę na przystanku. Twój przystanek to Krynica -Hawana to pierwszy przystanek w Krynicy.
tomasz321
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2014 00:02

Post autor: tomasz321 »

Malwina a czym jedziesz?
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: przedszkolanka »

Wanda Maz pisze:Ja po drugiej stronie po górkę z 10 minut drogi. Dziś nas zapraszali na wieczorek do waszego sanatorium ale moje dziewczyny nie chętne więc sama nie pójdę. Ale mam złą wiadomość pogoda się zmienia i to na gorsze i to jest okropne ale nadzieja umiera ostatnia.
Ja zabiegi dopiero od poniedziałku.
Pozdrawiam wszystkich :D
Witaj Wandziu . Wiem, że jesteś z Mazowsza. Możesz mi powiedzieć, jak jechałaś do Krynicy, autobusem? za chwilę ja będę jechała z Warszawy i nie wiem jakie jest najlepsze połączenie, może mi coś podpowiesz będę Ci bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie :)
Malwina2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 maja 2014 17:35
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Malwina2 »

Witam.Tomku jadę autkiem :) Wandeczko wiem gdzie Cie szukać ,tak więc w piatek zapukam do Twoich drzwi.miłej niedzieli a i nie przegap wieczorku rozpoznawczego,hehehe.Zatem do miłego,pozdrawiam wszystkich :)
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

przedszkolanka pisze:
Wanda Maz pisze:Ja po drugiej stronie po górkę z 10 minut drogi. Dziś nas zapraszali na wieczorek do waszego sanatorium ale moje dziewczyny nie chętne więc sama nie pójdę. Ale mam złą wiadomość pogoda się zmienia i to na gorsze i to jest okropne ale nadzieja umiera ostatnia.
Ja zabiegi dopiero od poniedziałku.
Pozdrawiam wszystkich :D
Witaj Wandziu . Wiem, że jesteś z Mazowsza. Możesz mi powiedzieć, jak jechałaś do Krynicy, autobusem? za chwilę ja będę jechała z Warszawy i nie wiem jakie jest najlepsze połączenie, może mi coś podpowiesz będę Ci bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie :)
Jest autobus z Zachodniego 21.30 bezpośrednio do Krynicy i o około 6.00 rano jesteś na miejscu.Może 21.50 ale musisz się dowiedzeć ,chodzi o wyjazd.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak, wiem, że taki autobus jest, nawet myślę tak właśnie jechać, ale nie za bardzo podróż nocna mi odpowiada, ale chyba nie ma innego wyjścia.... dzięki... pozdrowionka :)
tomasz321
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2014 00:02

Post autor: tomasz321 »

Malwina a którędy będziesz jechała ja przez Radom może Kielce. Jakbyś wybrała trasę przez Kielce możemy dojechac wspólnie tez jadę autem. Pozdrawiam wszystkich. Wanda przecieraj "ścieżki". Przedszkolanka na Ciebie też czekamy.
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja wyjeżdżałam z Dworca Zachodniego autobusem o godzinie 8. W Krynicy byłam o 17. Jechałem tak już po raz drugi więc mam sprawdzone i mi to odpowiada.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Wandziu, boję się, że jak tak późno dotrę zostanie mi pokój 3-osobowy bez łazienki, a nie ukrywam, że wolałabym 2-osobowy z łazienką, zobaczymy, jakoś tam dojadę na miejsce. Mam nadzieję, że Was wszystkich poznam :)
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dlatego przyjechałam dzień wcześniej. Nie było problemu. Zapłaciłam za jedną noc i wysłałam w ten sposób jeden dzień.
ODPOWIEDZ