Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam
Wyjeżdżam do sanatorium Biawena - Wysowa w terminie od 24-05-2012 do 21-06-2012.
Jadę z łódzkiego, chętnie z kimś się zabiorę za rozliczenie kosztów podróży.
Seleno
Uściski były,tańce były ale niestety co dobre szybkosie kończy. Bunia już wyjechała a ja wciąż tu "kwitnę". Będąc 28 dni w sanatorium wszyskich żegnam,witam i znów żegnam i witam
Ogólnie nie jest najgorzj choć...
Szczególnie miło wspominam spotkania forumowiczów w realu.
Witam.17 września rozpoczynam turnus rehabilitacyjny z ZUS-u w Wenedzie. Mieszkam w okolicach Krakowa.
Jeśli ktoś z Państwa jedzie w tym samym terminie proszę o kontakt w sprawie ewentualnej wspólnej podróży.
W towarzystwie z reguły milej płynie czas, zwłaszcza że to dosyć długa droga.
Chętnie poczytam również opinie o jakości tamtejszych zabiegów i bazy. M. in. interesuje mnie, czy jest tam basen?
Pozdrawiam. W.
Dziękuję za informację życzliwemu kuracjuszowi.Jestem po prostu taką gapcią. Pierwszy raz korzystałam z tej strony.
Już odnalazłam właściwe miejsce. Wszystkiego dobrego.
Dzi jesteś bardzo pomocnym na forum i nie tylko pomocnym forumowiczem ,ale nie wiesz ,że nie wolno wklejać linków ? I dziwisz ,się że admin je wykasowuje Jak czegoś nie wolno to nie wolno
Szczególnie ciepłe pozdrowienia dla szczególnego forumowicza