Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam - Max niezmiennie gory i Ladek zdroj piekny o kazdej porze reszte dopelnia towarzystwo bo coz ze lokal piekny muzyka tez jak nie ma z kim sie bawic a Ciechocinek uwazam jest przereklamowany - pozdrawiam
Witaj Selene!!!Stokrotne dzięki za informację!Nawet nie wiesz jak się cieszę że znalazłaś swój drogocenny czas,aby udzielić mi tak cennych wskazówek,bo już myślałam o rezygnacji.Dziękuje,że tacy jak TY potrafią pomóc.Pozdrawiam
Witaj Lenka!Czy Twoja koleżanka z Bydgoszczy jedzie też do Lądek-Zdrój Długopole 28.06.2012r.Chciałabym się dowiedzieć jakim środkiem lokomocji jedzie,bo ja cały czas szukam kogoś do wspólnej podróży.Gdyby jechała własnym autem to chętnie dorzucam się do paliwa.Proszę o kontakt.Zostawiam również mój nr tel.888705240.Pozdrawiam
Witaj Selene!!!Stokrotne dzięki za informację.Cieszę się,że znalazłaś swój drogocenny czas,aby udzielić mi tak cennych dla mnie wskazówek.Dziękuje,że tacy ludzie jak TY potrafią pomóc.Jeszcze raz bardzo dziękuje.Pozdrawiam
Witaj elka6301 ! Moja koleżanka jedzie do samego Lądka Zdroju ,ale to chyba nie sa duże odległości od siebie,może się mylę bo nigdy tam nie bylam. O ile wiem to Ty jesteś z Piły i jak pisała Selene to masz bezpośredni autobus do Wroclawia,który niestety nie jedzie przez Bydgoszcz a szkoda ! Ona nie ma możliwości podróży samochodem i chyba pozostanie jej pociąg o ile taki jest do Wroclawia, chociaż autobusem wolalaby bo jest bezpieczniej. A może jeszcze się ktoś odezwie kto jedzie samochodem do Lądka oczywiście w tym samym terminie,zawsze by było raźniej a i koszty podróży by sie podzieliło.Do wyjazdu za dużo czasu już nie zostało tak więc pomału trzeba się przygotowywać i myśleć o podróży. Serdecznie pozdrawiam !