Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! bardzo się cieszę że nareszcie ktoś się odezwał ,kto jedzie w tym samym terminie i do tego samego sanatorium co jai .Trochę jestem przerażona podróżą bo jestem z Kujawsko -Pomorskiego i nie wiem jak najlepiej tam dotrzeć ale jeszcze jest trochę czasu to pomyślę . Pozdrawiam !
Hej Selene ! Bardzo się cieszę za zainteresowanie moją podróżą do Krynicy, ale jestem z Bydgoszczy i chyba wątpliwa sprawa żeby ten autobus jechał przez moje miasto chociaż sprawdzę wszystkie możliwości.Serdecznie pozdrawiam i dziękuję !
witaj, jesli Twój turnus zaczyna się 11 sierpnia, to możesz wsiąść 10 sierpnia 0 godz. 19.00 do pociagu w Bydgoszczy, wysiadasz z niego nastepnego ranka w Krynicy o godz. 10.40 - bez przesiadki, kup do tego Tanią Kuszetkę za 25 zł( sprzedaż zaczyna się miesiąc wcześniej), a podróż będzie całkiem znośna. Ja tak będę podróżować do Krynicy z Olsztyna, tyle że dwa dni pożniej
Pozdrawiam
Witajcie dziewczyny zazdroszczę Wam Krynicy ,jest piękna.Mam nadzieję ,że spędzicie cudownie ten czas,byłam, było pięknie tylko marzenia się nie spełniły ale cóż może w innym czasie
Bawcie się i odpoczywajcie najlepiej jak się da
Pozdrawiam
Hej Bloszka ! Szkoda że jedziesz miesiąc wczesniej bo byśmy napewno sie spotkały w tym uroczym miejscu jakim jest Krynica. Już raz byłam w Krynicy w 2007r i własnie w sanatorium do którego ty teraz jedziesz.Ja byłam bardzo zadowolona z pobytu w Continentalu jedzenie było w miare dobre a i zabiegi też okey.Tak więc też życzę Tobie udanego pobytu ,wspaniałej pogody oraz miłego towarzystwa . Pozdrawiam!
DO Karolinki ! Witam i zarazem bardzo dziękuje za wskazówki odnośnie mojego wyjazdu do Krynicy. Nie wiem czy akurat skorzystam z tego połączenia bo mam pewne obawy co do podróżowania pociągiem a zwłaszcza nocą .Jest to połączenie kuszące ale jeszcze mam trochę czasu , może bedzie jechał autobus PKS do Krakowa a z Krakowa to już jakies połączenia są ,on ma jeździć w wakacje . Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję !