Busko Zdrój Oblęgorek
-
bogdan2012
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2012 22:39
- Oddział NFZ: Pomorski
Re: Busko Zdrój Oblęgorek
Byłam w tym sanatorium w ubiegłym roku w maju (2011), pokój miałam od strony parku,wydawałoby się,że ładny widok , ale to był koszmar. Rozwrzeszczane wrony pobódkę robiły o 3-ej nad ranem Jakby mało tego było roboty drogowe pod samymi oknami,kopary , robotnicy ,wymiana chodnika dojście utrudnione do budynku.Pod oknami ustawione stragany z ciuchami ,gdzie ciągły jest ruch jak na dworcu centralnym.Wszystkie zabiegi w zakładzie przyrodo-leczniczym na które trzeba dochodzić dobrze jak jest pogodnie.Stołówka malutka a i wyżywienie mierne jednostajne.Obsługa personelu medyczne wiele pozostawia do życzenia.Takie sanatioria powinni dawno już pozamykać,czeka się dośc długo na skierowanie do sanatorium , a potem ma się zmarnowane 3 tygodnie.Więcej już bym tam nie pojechała.
-
bogdan2012
- Aktywny Kuracjusz

Czy możesz powiedziec czy byłaś zadowolona z jakości zbiegów i obsługi pięgniarskiej ( czy serwowane były obchody ).Jak wyglądały pokoje,czy były schludne ,czyste,zadbane ... Jak wyglądało życie towarzyskie ...
Zabiegi były serwowane w zakładzie przyrodo-leczniczym w odrębnym budynku i były w porządku.Pokoje w Oblegorku są beznadziejne ,łóżka to takie prycze z wysuwaną szufladą na pościel,lub raczej odzież,bo szafa w pokoju jest jedna i to mała.Obchody pielęgniarskie nie są praktykowane.Zycie towarzyskie to trzeba sobie samemu zorganizować,jak byłam w ubiegłym roku to w większości to byli ludzie starzy śr wieku ok 75 lat i sporo małżeństw autentycznych.
-
bogdan2012
- Aktywny Kuracjusz

-
bogdan2012
- Aktywny Kuracjusz

-
bogdan2012
- Aktywny Kuracjusz

-
yasmina15
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 18 lip 2013 21:06
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Macie skierowania do sanatorium Oblęgorek czy Oblęgorek II?
Pozdrawiam