Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj MIX. Do domu jadę 20 czerwca.Bawię się wszędzie a najlepiej na powietrzu.Dobra zabawa jest w sanatorium wojskowym. Busko bardzo ładne i mili ludzie.
Witam i pozdrawiam a szczególnie tych którym nie dotrzymałem słowa, ale co się odwlecze to nie uciecze,miło słyszeć że w Busku jest ok. następnym razem mam nadzieję że nic nie będzie w stanie zmienić moich planów, pozdrawiam
Andrzej miło że się odezwałeś. W Busku było fajnie i dopisała pogoda. Wszędzie dobrze grali. Mnie się podobało w "Wojskowym. Faceci grali profesjonalnie. Jakie macie plany wakacyjne? Pozdrawiam.