14.07 Duszniki Zdrój
-
forumowicz
Re: 14.07 Duszniki Zdrój
Dwa tygodnie temu wróciłam z Dusznik. Które masz zanatorium? Ja byłam w Chopinie. Jeśli potrzebujesz informacji - służę. 
-
emii
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2014 16:49
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Witaj, jade do Jana Kazimierza, prawdopodobnie jest w parku, Ciekawe jakie sa pokoje, czy jest internet no i troche coś z ,, terapii ruchowej,,
tańce/ bede bardzo wdzieczna zawiadomości
-
forumowicz
Witaj emiiemii pisze:Witaj, jade do Jana Kazimierza, prawdopodobnie jest w parku, Ciekawe jakie sa pokoje, czy jest internet no i troche coś z ,, terapii ruchowej,,tańce/ bede bardzo wdzieczna zawiadomości
Jan Kazimierz rzeczywiście leży w parku. Bardzo dobrze trafiłaś. Jadalnię i całą bazę zabiegową masz na miejscu. Bez problemu wi-fi. A i tańce codzień odbywają się w Parkowej. Jest to naprzeciwko Twojego sanatorium w pijalni wód. Ja mieszkałam w Chopinie na wzgórzu z tyłu Jana Kazimierza. Dochodziłam na zabiegi i jadalnię do Was. Jedzenie b.dobre. Pokoje też w Janie Kazimierzu bardzo ładne. Byłam tam tylko gościnnie. Dużo fajnych wycieczek i nie drogich. Jest kilka biur podróży. Ja korzystałam z Poloneza który mieści się w Pijalni Wód. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej-pytaj. Postaram Ci się pomóc. Pozdrawiam
-
emii
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2014 16:49
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Witaj milusińska1 Polonez to sanatorium? Do Dusznik najlepiej pewnie dojechac samochodem...czy mozna autobusem? Wycieczki zagraniczne jednodniowenp Wiedeń tez jest? Dziekuje Ci za cenne informacje i zycze pieknej , słonecznej niedzieli. Pozdrawiam ![]()