14.07 Duszniki Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
emii
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2014 16:49
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

14.07 Duszniki Zdrój

Post autor: emii »

Duszniki Zdrój- jade 14.07 czy wybiera sie ktos z Poznania??? Emila
forumowicz

Re: 14.07 Duszniki Zdrój

Post autor: forumowicz »

Dwa tygodnie temu wróciłam z Dusznik. Które masz zanatorium? Ja byłam w Chopinie. Jeśli potrzebujesz informacji - służę. :kwiat:
emii
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj, jade do Jana Kazimierza, prawdopodobnie jest w parku, Ciekawe jakie sa pokoje, czy jest internet no i troche coś z ,, terapii ruchowej,, :D tańce/ bede bardzo wdzieczna zawiadomości
forumowicz

Post autor: forumowicz »

emii pisze:Witaj, jade do Jana Kazimierza, prawdopodobnie jest w parku, Ciekawe jakie sa pokoje, czy jest internet no i troche coś z ,, terapii ruchowej,, :D tańce/ bede bardzo wdzieczna zawiadomości
Witaj emii :kwiat:
Jan Kazimierz rzeczywiście leży w parku. Bardzo dobrze trafiłaś. Jadalnię i całą bazę zabiegową masz na miejscu. Bez problemu wi-fi. A i tańce codzień odbywają się w Parkowej. Jest to naprzeciwko Twojego sanatorium w pijalni wód. Ja mieszkałam w Chopinie na wzgórzu z tyłu Jana Kazimierza. Dochodziłam na zabiegi i jadalnię do Was. Jedzenie b.dobre. Pokoje też w Janie Kazimierzu bardzo ładne. Byłam tam tylko gościnnie. Dużo fajnych wycieczek i nie drogich. Jest kilka biur podróży. Ja korzystałam z Poloneza który mieści się w Pijalni Wód. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej-pytaj. Postaram Ci się pomóc. Pozdrawiam :D
emii
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj milusińska1 Polonez to sanatorium? Do Dusznik najlepiej pewnie dojechac samochodem...czy mozna autobusem? Wycieczki zagraniczne jednodniowenp Wiedeń tez jest? Dziekuje Ci za cenne informacje i zycze pieknej , słonecznej niedzieli. Pozdrawiam